Αγγλία

Η συμβουλή του Ανρί στον Βενγκέρ

Ο πρώην ηγέτης της Άρσεναλ, Τιερί Ανρί, έχει βρει τη λύση που θα αναδείξει καλύτερα τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Αλέξις Σάντσες και την προτείνει στον Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Αλέξις Σάντσες θα είναι ένας από τους παίκτες-κλειδιά στο αρχικό σχήμα της Άρσεναλ τη νέα σεζόν και ο θρύλος της ομάδας, Τιερί Ανρι, ξέρει την κίνηση που θα απογειώσει τον Χιλιανό σταρ.

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των «κανονιέρηδων» πιστεύει πως μια αλλαγή θέσης του 27χρονου ποδοσφαιριστή θα έχει εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο στον ίδιο όσο και στην λειτουργία της ομάδας. Μάλιστα προέτρεψε τον Αλσατό τεχνικό να μετατοπίσει τον διεθνή εξτρέμ σε έναν πιο κεντρικό ρόλο με σκοπό να βρεθεί λίγο πιο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ολιβιέ Ζιρού.

Σύμφωνα με τον Γάλλο, ο βασικός επιθετικός των Λονδρέζων κάνει καλύτερα παιχνίδια όταν έχει πίσω του έναν μεσοεπιθετικό που θα τον τροφοδοτεί καλύτερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανρί:

«Στην εθνική ομάδα της Χιλής ο Αλέξις Σάντσες έχει ελεύθερο ρόλο. Δεν αγωνίζεται στα άκρα. Μια πιθανή χρησιμοποίηση του πίσω από τον Ζιρού θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα τόσο για τον ίδιο, όσο και για την Άρσεναλ. Η ποιότητα που προσδίδει στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας πρέπει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο».

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x