Stoiximan Super League

Μέσα με Παναθηναϊκό ο Ναπολέονι, η... ΕΠΟ αποφασίζει για Μαρσελίνιο

Ευχάριστα νέα πριν ακόμα πιάσει δουλειά στον Ατρόμητο προκύπτουν για τον Τραϊανό Δέλλα, αφού πλην συγκλονιστικού απροόπτου στη διάθεσή του για το ματς με τον Παναθηναϊκό θα έχει τον Στέφανο Ναπολεόνι.

Με τον Γιώργο Κορακάκη πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τετάρτης για τον Ατρόμητο και μέσω αυτής προέκυψαν ευχάριστες εξελίξεις για τον νέο προπονητή της ομάδας, Τραϊανό Δέλλα.

Συγκεκριμένα, για το ματς του Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό μπορεί να υπολογίζει στην επιστροφή του Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και θα είναι παρών στο ματς του Σαββάτου. Αυτή είναι μια πάρα πολύ σημαντική εξέλιξη, αφού με δεδομένη την απουσία του Λε Ταλέκ που είδε την κόκκινη κάρτα στο ματς με τον Ηρακλή, ο μοναδικός επιθετικός που απομένει είναι ο Ιταλός.

Κανονικά μέρος στο πρόγραμμα έλαβε και ο Παναγιώτης Μπάλλας, οπότε θα είναι στην αποστολή για το ματς του Σαββάτου, ωστόσο πολύ δύσκολα θα συμπεριλαμβάνεται σε αυτή ο Σωκράτης Φυτανίδης που προπονήθηκε για ακόμα μια μέρα ατομικά εξαιτίας της θλάσης στον προσαγωγό.

Την ίδια στιγμή που ξεκαθαρίζουν τα δεδομένα για τους τραυματίες, άγνωστο είναι ακόμα τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση του Μαρσελίνιο. Ο Βραζιλιάνος έχει πάρει «συγχωροχάρτι» από τη διοίκηση κατόπιν επιθυμίας του Δέλλα, αλλά η ΕΠΟ ακόμα δεν έχει επιβάλλει κάποια επιπλέον ποινή στον εξτρέμ του Ατρόμητου.

Ο Μαρσελίνιο μετά την κόκκινη που είδε στο ματς με τη Βέροια για το Κύπελλο, έμεινε εκτός από το ματς με τον Ηρακλή και την Πέμπτη θα κριθεί οριστικά αν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς του Σαββάτου.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x