Αγγλία

Μόγες: «Φταίει… η Μπιγιονσέ για το κακό ξεκίνημα»!

Η Σάντερλαντ έχει μόλις έναν βαθμό σε πέντε ματς και ο Ντέιβιντ Μόγες έριξε την ευθύνη στην Μπιγιονσέ!

Η χρονιά έχει ξεκινήσει εφιαλτικά για τον Ντέιβιντ Μόγες στον πάγκο της Σάντερλαντ, με την ομάδα του να έχει μόλις μια ισοπαλία στα πέντε πρώτα παιχνίδια με τον ίδιο στον πάγκο και να βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Σκοτσέζος τεχνικός δεν θέλει παρόλα αυτά να πάρει την ευθύνη για τις κακές εμφανίσεις και προτιμά να κατηγορήσει την Μπιγιονσέ!

Για ποιο λόγο όμως; Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έδωσε το καλοκαίρι συναυλία στην έδρα της ομάδας, το Στάδιο του Φωτός, με αποτέλεσμα οι «μαύρες γάτες» να μην μπορούν να δώσουν εντός έδρας φιλικά, ενώ χρειάστηκε και να ξεκινήσουν
τη σεζόν τους εκτός έδρας.

«Πιστεύω ότι αν είχαμε τρία από τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια εντός έδρας, θα είχαμε νικήσει σε τουλάχιστον ένα. Δεν μπορώ να το αποδείξω αλλά αυτό σκέφτομαι. Ακόμα και 1-2 ματς προετοιμασίας στην έδρα μας δεν θα μας έκαναν κακό», είπε ο προπονητής της Σάντερλαντ, πριν επιχειρήσει να το «μαζέψει»:
«Δεν λέω ότι αυτός είναι ο σοβαρότερος λόγος (σ.σ για το κακό ξεκίνημα), αλλά ίσως να ήταν κάτι που θα βοηθούσε στο να ξεφορτωθούμε αυτή την κατάρα».

Επιμέλεια: Αποστόλης Πούλιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x