Αγγλία

Κιν και Σκόουλς για Ρούνεϊ : «Μην πας στην Κίνα»

Οι δύο εμβληματικοί πρώην αρχηγοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τοποθετήθηκαν σχετικά με την πιθανή μεταγραφή του Γούειν Ρούνεϊ στην Κίνα, συμβουλεύοντας τον Άγγλο επιθετικό να μην το επιχειρήσει.

Ο Ρόι Κιν και ο Πολ Σκόουλς συνέδεσαν άρρηκτα τα ονόματά τους με την «μεγάλη» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, και ως σπουδαίες προσωπικότητες του συλλόγου, μίλησαν για την πιθανή μετακίνηση του Γούειν Ρούνεϊ σε ομάδα της Κίνας. Έδειξαν πάντως, πως δεν… καλοβλέπουν το σενάριο αυτό, με τον Ιρλανδό παλαίμαχο ποδοσφαιριστή ειδικά να είναι κάθετος : «Ο Ρούνεϊ στην Κίνα; Τρέλα! Δεν πρέπει να πάει εκεί σε καμία περίπτωση. Μπορεί ακόμα να παίξει ποδόσφαιρο σε τοπ επίπεδο σε Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία και Ισπανία. Είναι μόλις 31 ετών, υπάρχουν πολλά που μπορεί να κάνει ακόμα στην Ευρώπη.»

Απ’ την άλλη, ο Πολ Σκόουλς ήταν κάπως πιο διαλλακτικός σε ότι αφορά την μεταγραφή. «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θέλει να παίζει κάθε εβδομάδα, είτε είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, είτε κάπως λιγότερο. Τον πληγώνει να μην παίζει, και δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα μπορεί να μείνει στην ομάδα έτσι. Σίγουρα θα θέλει να πάει, αν και δεν ξέρω αν θα ‘πρεπε».

Επιμέλεια: Γιάννης Πολιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x