Αγγλία

Στο στόχαστρο της Λίβερπουλ ο Μεδέλ

Τον Γκάρι Μεδέλ «τσεκάρει» ο Γιούργκεν Κλοπ για το χώρο του κέντρου της Λίβερπουλ, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Χιλή.

Ο Γιούργκεν Κλοπ επιθυμεί - μετά την απόκτηση του Γκρούιτς - και άλλο μέσο για το ρόστερ της Λίβερπουλ, γι’ αυτό και έχει βάλει στο μάτι τον Γκάρι Μεδέλ της Ίντερ.

Ο Χιλιανός αποτελεί εκ των σταθερότερων παικτών της Ίντερ τα τελευταία χρόνια, κάτι που κάνει τον Γερμανό τεχνικό να τον θέλει στο «Άνφιλντ» την ερχόμενη περίοδο. Μάλιστα, ο Κλοπ είχε βρεθεί στα γήπεδα των ΗΠΑ για το Copa America Centenario και παρότι κοίταζε εξ’ αρχής άλλους παίκτες ως υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, δεν αποκλείεται να ξεχώρισε τον μέσο της Ίντερ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η χιλιανή «AS».

Το έντονο ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Μεδέλ πιθανώς συνδέεται και με τα σενάρια που θέλουν τον Λούκας Λέιβα (επίσης κεντρικός μέσος) να αποχωρεί από την ομάδα του Μέρσεισαϊντ για την Γαλατασαράι. Ο 30χρονος αμυντικός μέσος έχει ξαναπεράσει από την Αγγλία, και συγκεκριμένα από την Κάρντιφ τη σεζόν 2013/14, πριν καταλήξει στην Ίντερ. Στο Μιλάνο εδώ και δυο χρόνια μετράει με τη φανέλα των «νερατζούρι» 65 εμφανίσεις και 1 τέρμα.

Επιμέλεια: Χρήστος Γραβιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x