Stoiximan Super League

Μόνο με θαύμα…

Απογοήτευση επικρατεί στον Άρη, την επομένη της ήττας () από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι «κίτρινοι» δυσκόλεψαν πολύ τον στόχο της εξόδου στο Champions League, και πλέον μόνο με θαύμα θα κατακτήσουν την πρώτη θέση των πλέι οφ.

Απογοήτευση επικρατεί στον Άρη, την επομένη της ήττας (4-2) από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι «κίτρινοι» δυσκόλεψαν πολύ τον στόχο της εξόδου στο Champions League, και πλέον μόνο με θαύμα θα κατακτήσουν την πρώτη θέση των πλέι οφ.

Οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να παραταχθούν με αρκετές απουσίες την Τετάρτη στο ματς με την «Ένωση» στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Κάμπορα και ο Κάλβο αποβλήθηκαν στο χθεσινό παιχνίδι, ενώ ο Νέτο έχει δηλωθεί να εκτίσει στο συγκεκριμένο ματς την ποινή του.

Όσον αφορά τον Κάμπορα, είναι άγνωστο με πόσες αγωνιστικές θα τιμωρηθεί, αφού στο φύλλο αγώνα γράφτηκε ότι «έπιασε αντίπαλο από τον λαιμό σε φυσική διακοπή του αγώνα». Ο Πρίττας συμπλήρωσε κάρτες και σήμερα θα αποφασιστεί σε ποιους αγώνες θα απουσιάσει.

Ο Σέρχιο Κόκε είναι αμφίβολος και σήμερα ή αύριο θα φανεί αν θα καταφέρει να παίξει στο μεθαυριανό ματς με την ΑΕΚ. Είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο οι Κάλβο και Κάμπορα να τιμωρηθούν από τη διοίκηση του Αρη με πρόστιμο, λόγω του γεγονότος ότι αποβλήθηκαν στο χθεσινό ματς.

* Η απογοήτευση από τη δεύτερη συνεχή ήττα του Αρη οδήγησε περίπου 30 οπαδούς των «κιτρίνων» στο αεροδρόμιο για να αποδοκιμάσουν τους παίκτες της ομάδας. Η ΠΑΕ είχε ενημερωθεί για την πρόθεση των οπαδών και φρόντισε ώστε η αποστολή να φύγει από άλλη έξοδο του αεροδρομίου «Μακεδονία», χωρίς τελικά να συμβεί το παραμικρό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x