Stoiximan Super League

Καταγγελία της ΑΕΚ για Ριέρα

Στον αθλητικό εισαγγελέα της ΕΠΟ προκειμένου να καταγγείλει την ενέργεια του Σίτο Ριέρα να χτυπήσει τον Παντελή Καφέ, εκτός φάσης, στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο, κατέφυγε η Ένωση. Σε κανονικούς ρυθμούς ο Ντιόπ, πρώτη προπόνηση για τον υπό δοκιμή Ντένις Καλίνκοφ.

Στον αθλητικό εισαγγελέα της ΕΠΟ προκειμένου να καταγγείλει την ενέργεια του Σίτο Ριέρα να χτυπήσει τον Παντελή Καφέ, εκτός φάσης, στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο, κατέφυγε η Ένωση.

Η ΠΑΕ ζητά την παραδειγματική τιμωρία του Ισπανού μεσοεπιθετικού των «κυανέρυθρων», στηριζόμενη στο βίντεο που υπάρχει και από το οποίο αποδεικνύεται ότι επιτίθεται εκτός φάσης στον Καφέ, κάτι που δεν έγινε αντιληπτό από τον διαιτητή και τους βοηθούς.

Κανονικά ο Ντιόπ

Ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης τη Δευτέρα και τέθηκε στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ, τόσο για τον ερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη, όσο και για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ απέναντι στον ΠΑΟΚ την επόμενη Τετάρτη.

Ο Σανέλ Γιάχιτς, που αποχώρησε τραυματίας από το χθεσινό ματς με τον Πανιώνιο, έκανε πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Σάββας Γκέντσογλου. Την πρώτη του προπόνηση έκανε ο υπό δοκιμή Μολδαβός (με βουλγαρικό διαβατήριο) μεσοεπιθετικός Ντένις Καλίνκοφ.

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Νάτσο Σκόκο. Οι παίκτες της ΑΕΚ θα έχουν ρεπό την Τρίτη και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το πρωί της Τετάρτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x