Stoiximan Super League

Θα «τρέξει» να προλάβει ΠΑΟΚ!

«Αγώνα δρόμου» για να προλάβει (αν προλάβει) το κρίσιμο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, θα χρειαστεί να κάνει ο Σανέλ Γιάχιτς. Ο τραυματισμός του Βόσνιου στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο αποδείχθηκε σοβαρότερος απ’ όσο αρχικά είχε εκτιμηθεί και θα τον αφήσει εκτός δράσης τουλάχιστον μέχρι το επόμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην Κρήτη.

«Αγώνα δρόμου» για να προλάβει (αν προλάβει) το κρίσιμο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, θα χρειαστεί να κάνει ο Σανέλ Γιάχιτς.

Ο τραυματισμός του Βόσνιου στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο αποδείχθηκε σοβαρότερος απ’ όσο αρχικά είχε εκτιμηθεί και θα τον αφήσει εκτός δράσης τουλάχιστον μέχρι το επόμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην Κρήτη.

Ο απεικονιστικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε τη Δευτέρα ο Γιάχιτς έδειξε πως έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξιό δικέφαλο (και όχι κάκωση, όπως ελπιζόταν μετά την αντικατάστασή του στο κυριακάτικο ματς) και τον «στέλνει» σε πρόγραμμα φυσιοθεραπειών τις επόμενες μέρες.

Από το πότε θα επανέλθει, δε, σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων θα κριθεί και το αν θα προλάβει να είναι απολύτως έτοιμος για το κρίσιμο παιχνίδι του Κυπέλλου (την Τετάρτη) με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x