Stoiximan Super League

Έτοιμοι Μάκος και Δέλλας, ανησυχία για Μανωλά

Ευχάριστα νέα -επιτέλους- στην ΑΕΚ. Όχι από το μέτωπο των επαφών των μετόχων, αλλά σε αγωνιστικό πεδίο. Ο Τραϊανός Δέλλας και ο Γρηγόρης Μάκος ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης της Τετάρτης.

Ευχάριστα νέα -επιτέλους- στην ΑΕΚ.

Όχι από το μέτωπο των επαφών των μετόχων, αλλά σε αγωνιστικό πεδίο.

Ο Τραϊανός Δέλλας και ο Γρηγόρης Μάκος ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης της Τετάρτης.

Ο πολύπειρος αμυντικός είχε ενοχλήσεις στο ισχίο και ο νεαρός μέσος στην ποδοκνημική, ωστόσο αμφότεροι δείχνουν να τις ξεπερνούν και να γίνοννται διαθέσιμοι για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Μανωλάς αποχώρησε λίγο πριν το τέλος της προπόνησης, όταν γύρισε ελαφρώς τον αστράγαλό του. Το πρόβλημα δεν φαίνεται ιδιαίτερα σοβαρό, αλλά αύριο θα φανεί αν ο νεαρός αμυντικός θα είναι έτοιμος για να παίξει την Παρασκευή.

Αντίθετα, εκτός πλάνων είναι οι Παναγιώτης Λαγός (πρόγραμμα στο γυμναστήριο), Νίκος Γεωργέας, ο Νίκος Εγγλέζου και ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης (ατομικό) και Έιντουρ Γκούντγιονσεν (ασκήσεις ενδυνάμωσης). Η προετοιμασία της ΑΕΚ ολοκληρώνεται την Πέμπτη στις 17:00 και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή της ομάδας για τον αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x