Θαλάσσια Σπορ

Συνεχίζεται κανονικά το Cyclades Regatta 2013

Χωρίς προβλήματα και με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το «Cyclades Regatta 2013», όπως δήλωσε ο Παντελής Παυλίδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Μεγάλη είναι η επιτυχία του «Cyclades Regatta 2013», σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Παντελής Παυλίδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας στην εκπομπή «Μπάλα δεν είναι μόνο μία» με τους Μιχάλη Ηλιού και Φλώρα Μιχαλοπούλου

«Το πρώτο σκέλος από την Βουλιαγμένη μέχρι τη Μήλο πήγε πολύ καλά. Ευτυχώς, έβγαλε το αεράκι και ήρθαν όλα τα σκάφη εδώ. Είχαμε μια γιορτή το βράδυ και πήγαμε στο κλαμπ το βράδυ. Ο δήμαρχος ήθελε να προβάλει το event προς αξιοποίηση του νησιού και της εκδήλωσης. Έχουμε φέρει ελικόπτερο για να το βιντεοσκοπήσουμε και να το προβάλλουν τα ΜΜΕ. Μεθαύριο θα φύγουμε για τη Σέριφο. Είχαμε 37 σκάφη, ενώ κάποια έχουν αποχωρήσει. Είμαστε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή που υπήρξε. Πρόκειται για ταχύπλοα, δηλαδή τα γρήγορα ιστιοπλοϊκά. Υπάρχει πολύς κόσμος στο νησί. Ήρθαμε για τον αγώνα και δεν μας έμεινε χρόνος για κάτι άλλο. Τα πληρώματα και οι γνωστοί τους διασκεδάζουν με διάφορες παροχές που έχουν παραχωρηθεί από τον Δήμο. Γίνονται μπάρμπεκιου, υπάρχουν και άλλες εκπλήξεις για τους φίλους μας»

Διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για το Cyclades Regatta 2013

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x