Αγγλία

Σκολάρι: «Ο Ντέκο είναι ο Ζιντάν μας»

Την πεποίθηση ότι ο Ντέκο μπορεί να γίνει ένας Ζιντάν για χάρη της Τσέλσι εξέφρασε ο προπονητής των «μπλε», Λουίς Φελίπε Σκολάρι. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός τόνισε πως ο νεοαποκτηθείς μέσος είναι πολύ έξυπνος ποδοσφαιριστής και πως με το παιχνίδι του μπορεί να γίνει ο ηγέτης της Τσέλσι όπως ήταν παλαιότερα στη Ρεάλ ο μεγάλος "Ζιζού". .

Την πεποίθηση ότι ο Ντέκο μπορεί να γίνει ένας Ζιντάν για χάρη της Τσέλσι εξέφρασε ο προπονητής των «μπλε», Λουίς Φελίπε Σκολάρι. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός τόνισε πως ο νεοαποκτηθείς μέσος είναι πολύ έξυπνος ποδοσφαιριστής και πως με το παιχνίδι του μπορεί να γίνει ο ηγέτης της Τσέλσι όπως ήταν παλαιότερα στη Ρεάλ ο μεγάλος "Ζιζού".

«Θυμάστε ότι ο Ζιντάν έκανε πράγματα που δεν περίμενε κανένας. Αυτό μπορεί να κάνει και ο Ντέκο. Έχουν πολλές ομοιότητες. Μπορείς να περιμένεις πολλά πράγματα και μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα», είπε αρχικά, ο Σκολάρι.

«Για μένα όπως βοηθάνε τις ομάδες τους ο Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έτσι βοηθάει και ο Ντέκο. Είναι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Οι παίκτες μας καταλαβαίνουν και δίνουν περισσότερη αυτοπεποίθηση στον Ντέκο για να παίξει αυτό που ξέρει και μπορεί», πρόσθεσε ο πρώην προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x