Βαγγέλης Νεραντζιάς

Άλλη μια κρίσιμη εβδομάδα…

www.sportfm.gr

Βρισκόμαστε ακριβώς στα μέσα του Ιουνίου και ο σχεδιασμός των ομάδων μας που θα μετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί προβληματικός. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει σε μεγάλο βαθμό τις κινήσεις για την ενίσχυση του.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός απέκτησε τους Ζαιρί και Πάρντο. Βρίσκεται κοντά στον Ντραγκουντίνοβιτς, ενώ το παλεύει τόσο για τον Ντάρμπισαιρ, όσο και για τον Λέτο. Ωστόσο, το γεγονός ότι καθυστέρησε να κλείσει τον Μπομπό ίσως του κοστίσει, μια και φέρεται να έχει μπει «σφήνα» η Βέρντερ Βρέμης. Φαίνεται ότι στον Πειραιά ξέχασαν γρήγορα το περσινό κάζο από την Ανόρθωση. Λεπτομέρεια, οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν στα παιχνίδια με τους Κύπριους τον Ντιόγο, μια και είχε καθυστερήσει η απόκτηση του.

Στον Παναθηναϊκό μοιάζουν να βρίσκονται σε σύγχυση. Από την άνοιξη και μετά έχουν αλλάξει γνώμη πολλές φορές για τις θέσεις που θέλουν ενίσχυση, αλλά και για τις αποδεσμεύσεις. Οι πράσινοι απέκτησαν τον Καντέ, είναι κοντά σε Πουιγκρενιέ και Κρουζ και κυνηγάνε κάποια «άπιαστα» όνειρα τύπου Τρέντε. Ωστόσο, σημαντική κίνηση είναι η επικείμενη απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη, που θα βοηθήσει σίγουρα.

Στην ΑΕΚ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ξέρει τι θέλει αλλά για οικονομικούς λόγους δεν μπορεί να το υλοποιήσει. Πήρε τον Καράμπελα για το αριστερό άκρο, τον Λούκατς για μπακ απ του Σάχα και έρχεται ο Ιορντάκε. Ταυτόχρονα, κράτησε τους χρήσιμους Καφέ και Γεωργέα, αλλά το μεγάλο ζήτημα είναι ποιοι θα πουληθούν. Την ίδια ώρα, η αναμονή για τον Μάκο εξακολουθεί να υφίσταται, αλλά όλα δείχνουν ότι είναι θέμα ημερών να αποκτηθεί.

Διαφορετική σε μεγάλο βαθμό θα είναι η Λάρισα, η οποία καλείται να περάσει από τρεις προκριματικούς για να μπει σε όμιλο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης καλείται να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό τον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ μετά από τέσσερα χρόνια πρέπει να βρει έναν αξιόπιστο τερματοφύλακα, μετά την απώλεια του Κοτσόλη. Για τον ΠΑΟΚ η ενίσχυση βρίσκεται στην τελική της ευθεία, μια και πηρέ έξι παίκτες και αναμένεται στο επόμενο δεκαήμερο να ολοκληρώσει τις κινήσεις του με τον Βιτόλο και έναν ακόμη παίκτη.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό και με δεδομένο ότι σε λίγες μέρες οι «ευρωπαίοι» ξεκινούν προετοιμασία, οι μεταγραφές τους δεν πρόκειται να ολοκληρωθούν άμεσα και τα πρώτα μηνύματα είναι δυσοίωνα. Φυσικά και χρειάζονται διαπραγματεύσεις, φυσικά και το πρωτάθλημα μας δεν είναι ελκυστικό για να έρθουν ονόματα. Ωστόσο, όταν υπάρχει ένα ξεκάθαρο πλάνο και δουλεύεις με μεθοδικότητα πάνω σε αυτό η λογική λέει ότι θα προκύψει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ειδικά αν διαθέτεις τα χρήματα που απαιτούνται. Ας περιμένουμε και τις επόμενες ημέρες, μια και ακούγεται ότι η τρέχουσα εβδομάδα θα είναι η πλέον κρίσιμη…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x