Βαγγέλης Νεραντζιάς

Ο Κατσουράνης και ο Μάκος…

www.sportfm.gr

Για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα Παναθηναϊκός και Κώστας Κατσουράνης βρίσκονται μια «ανάσα» από τη συμφωνία. Μια συνεργασία που θα είχε επιτευχθεί αν δεν προέκυπτε το θέμα του Ένχελααρ, ο οποίος ουσιαστικά αθέτησε τη συμφωνία του με το «τριφύλλι». Ο Τεν Κάτε την «πάτησε» από τον συμπατριώτη του και πλέον η απόκτηση του διεθνούς μέσου είναι θέμα χρόνου, άλλωστε όσον αφορά το οικονομικό σκέλος οι δύο πλευρές τα έχουν βρει εδώ και καιρό.

Αυτή τη φορά φαίνεται ότι στο «τριφύλλι» θα τραβήξουν τον σωστό δρόμο. Οι δύο κινήσεις που θα ακολουθήσουν είναι η συμφωνία με την Μπενφίκα που η διαφορά είναι μικρή, ενώ θα πληρώσουν και την ΑΕΚ. Οι «πράσινοι»(σ.σ. όπως και η Μπενφίκα) δεν θέλουν αντιπαράθεση με την Ένωση, ούτε να μπουν σε περιπέτειες και έτσι θα καταβάλουν ένα ποσό, που θα είναι μικρότερο του ενός εκατ. ευρώ. Άλλωστε, με την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση αλλά και με δεδομένο ότι οι ίδιοι δεν μπορούν να τον διεκδικήσουν, οι κιτρινόμαυροι θα συμφωνήσουν άμεσα.

Σε ότι αφορά τα όσα έχουν συμβεί ως τώρα, τα πράγματα είναι απλά και ο λόγος που δεν πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή είναι ένας, ο Ένχελααρ. Αν προχωρούσε του Ολλανδού, η απόκτηση του Κατσουράνη δεν θα γινόταν, μια και ο συνωστισμός στα αμυντικά χαφ θα ήταν μεγάλος. Η θέληση του παίκτη να γυρίσει στην Ελλάδα και το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να τον διεκδικήσει δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στον Παναθηναϊκό, αφού σε διαφορετική περίπτωση ίσως και να είχε κλείσει η πόρτα. Μένει να δούμε αν τώρα θα συμβούν τα αυτονόητα και μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουμε τις ανακοινώσεις, ώστε να ολοκληρωθεί το σίριαλ.

Ταυτόχρονα, κερδισμένη θα βγει από την υπόθεση και η ΑΕΚ. Αντί να τρέχει στα δικαστήρια να βρει το δίκιο της κυνηγώντας Παναθηναϊκό και Μπενφίκα, θα εισπράξει τα χρήματα που αναλογούν στην απόκτηση του Γρήγορη Μάκου από τον Πανιώνιο. Έτσι, στην παρούσα φάση θα μείνουν όλοι ικανοποιημένοι…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x