Βαγγέλης Νεραντζιάς

Τα μπινελίκια, ο Μάτος και ο Εργοτέλης…

www.sportfm.gr

Χθες λίγες μόνο ώρες μετά την ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης στον Παναθηναϊκό έκαναν λόγο για ανασύνταξη, μια και η πρεμιέρα του πρωταθλήματος έφτασε. Άλλωστε, η εμφάνιση με τους Ισπανούς ήταν ικανοποιητική σε μεγάλο βαθμό και η ομάδα το πάλεψε. Ωστόσο, το τρίτο γκολ που πέτυχε ο Αγκουέρο και προήλθε από το λάθος του Σπυρόπουλου, ήταν η αφορμή για να προκληθεί ένας μικρός χαμός χθες στην Παιανία.

Ο Τεν Κάτε ζήτησε τον λόγο από τον παίκτη αλλά δεν έμεινε εκεί. Επιτέθηκε φραστικά στον Σπυρόπουλο για την εμφάνιση του και στη συνέχεια ο παίκτης αντέδρασε και απάντησε με τον ίδιο τρόπο στον Ολλανδό προπονητή. Και οι δύο έχουν σοβαρή ευθύνη. Ο Ολλανδός τεχνικός δεν έχει τρόπους, ενώ ο παίκτης δεν έπρεπε να αντιδράσει. Πλέον, στην αυριανή αναμέτρηση με τον Εργοτέλη ο Έλληνας μπακ θα μείνει εκτός και θα του επιβληθεί πρόστιμο. Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι αν η κατάσταση είναι αναστρέψιμη στη σχέση των δύο ανδρών.

Έχουμε αναφέρθει πολλές φορές στον τρόπο που συμπεριφέρεται ο Τεν Κάτε στους ποδοσφαιριστές και τα προβλήματα που δημιουργούνται. Συνάμα, το παρελθόν του Ολλανδού αλλά και μαρτυρίες συναδέλφων από την χώρα της «τουλίπας» δείχνουν ότι αυτό τον συνοδεύει σε όλη την καριέρα του. «Συμπεριφέρεται άσχημα στους παίκτες και βλέπει παντού συνωμοσίες εις βάρος του», έλεγαν οι πληροφορίες. Το χειρότερο είναι ότι σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να υφίσταται. Από πέρσι το καλοκαίρι έχουν γίνει αρκετά περιστατικά τέτοιου τύπου στην Παιανία. Βέβαια, ευθύνη έχουν και οι παίκτες, αλλά το πρόβλημα είναι η προσέγγιση και ο τρόπος που θα γίνει η παρατήρηση.

Μέσα σε όλα αυτά, χθες οριστικοποιήθηκε η απόφαση για δανεισμό του Μαρσέλο Μάτος και πλέον αναμένεται η πρόταση της Κορίνθιανς. Ο Τεν Κάτε έδωσε το «οκ» στον Κώστα Αντωνίου και 26χρονος Βραζιλιάνος χαφ που δεν κρίνεται απαραίτητος θα παραχωρηθεί δανεικός για 200.000! Θα μου επιτρέψετε να χαρακτηρίσω αυτό το ποσό αστείο.

Ένα ερώτημα που με βασανίζει πάντως, είναι πώς διάολο μάθαμε τους διαλόγους στην Παιανία για το χθεσινό περιστατικό; Αφού τον Γκούμα τον έδιωξε που τα έλεγε όλα. Άσε που από στόπερ η ομάδα είναι πλήρης…Κατά τα άλλα αύριο ο Παναθηναϊκός ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα στην έδρα του Εργοτέλη, καλή ποδοσφαιρική χρονιά…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x