Βαγγέλης Νεραντζιάς

Ο ένας δεν πουλάει, ο άλλος δεν αγοράζει!

www.sportfm.gr

Συνέχεια στο θέατρο του παραλόγου είχαμε τη σημερινή ημέρα και όλα δείχνουν ότι θα παιχτούν αρκετά ακόμη επεισόδια, ώστε να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος αρνήθηκε το τελεσίγραφο των δύο ημερών και δε δέχτηκε να μιλήσει με αριθμούς, πριν γίνει αποτίμηση της ΠΑΕ από τους ορκωτούς λογιστές. Από την άλλη, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης βιάζεται, γιατί όπως ισχυρίζεται οι εξελίξεις στην ομάδα πρέπει να τρέξουν και περίμενε κάτι πιο χειροπιαστό.
 
Για να φτάσουμε ως εδώ έγινε τρεις φορές το Δ.Σ. το οποίο κατάφερε τελικά να οριστικοποιήσει την παραμονή του προπονητή και στη συνέχεια να εγκρίνει την πρόσληψη του τεχνικού διευθυντή…Κανένας Μέτοχος δεν θέλει να αναλάβει την προεδρία της ομάδας, της οποίας ηγείται ουσιαστικά ο αντιπρόεδρος με αυξημένες αρμοδιότητες, Δημήτρης Γόντικας. Την ίδια ώρα, είναι ξεκάθαρο ότι οι δύο πλευρές έχουν χωριστεί ανεπίσημα σε στρατόπεδα. Τη μία μέρα αρνείται την προεδρία ο Πατέρας, την άλλη κάνει πρόταση αγοράς ο Βγενόπουλος, στον οποίο εξαπολύουν επίθεση οι οπαδικές εφημερίδες του τριφυλλιού…Και η ζωή συνεχίζεται.
 
Η κατάσταση είναι κωμικοτραγική. Το μόνο παρήγορο είναι ότι η ομάδα έχει προπονητή και καλό υλικό, δηλαδή δεν χρειάζεται πολλές μεταγραφές. Ωστόσο, ένας από τους λόγους της επιτυχίας του Παναθηναϊκού ήταν το ενωτικό κλίμα και το εκ νέου δέσιμο με τον κόσμο, που έκανε τόσα sold out και ακολούθησε την ομάδα όπου κι αν έπαιξε. Στην παρούσα φάση και με όλα αυτά που έχουν προηγηθεί, είναι αμφίβολο αν αυτό θα συνεχιστεί, μετά το καλοκαιρινό ξενέρωμα.
 
Στον Ολυμπιακό έγινε η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος γιατί υπήρχε ένας άνθρωπος που ήθελε να αγοράσει και ένας που ήθελε να πουλήσει. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι στον Παναθηναϊκό, ούτε ο ένας θέλει να αγοράσει, ούτε ο άλλος θέλει να πουλήσει και ούτε θέλουν να τα βρουν…Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο ένας τα ρίχνει στον άλλον, για όσα συμβαίνουν. Άντε και ο Θεός να βάλει το χέρι του, μπας και βρει πρόεδρο το τριφύλλι...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x