Ομάδες

Καλάθης: «Είμαστε έτοιμοι»

Έτοιμοι για να αντιμετωπίσουν την Τουρκία και το ενθουσιώδες κοινό της είναι οι Έλληνες διεθνείς, όπως δήλωσε ο Νικ Καλάθης σε συνέντευξή του στη FIBA.

Έτοιμοι για να αντιμετωπίσουν την Τουρκία και το ενθουσιώδες κοινό της είναι οι Έλληνες διεθνείς, όπως δήλωσε ο Νικ Καλάθης σε συνέντευξή του στη FIBA.

Αποστολή στην Άγκυρα, Χρήστος Ρομπόλης

«Θα είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Η Τουρκία παίζει στην έδρα της και αποδίδει πολύ καλό μπάσκετ. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα είμαστε πλέον πλήρεις με την επιστροφή του Φώτση και του Σχορτσανίτη και πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι. Δεν νομίζω πως τα δύο παιδιά θα επηρεαστούν από την απουσία τους, αφού κάνουν προπονήσεις με την ομάδα εδώ και 30-40 ημέρες. Έχουμε καλή χημεία σαν ομάδα και θα μας βοηθήσουν», δήλωσε ο 21χρονος γκαρντ, που δεν έδειξε να φοβάται την «καυτή» ατμόσφαιρα στην «Άνκαρα Αρένα».

«Οι φίλαθλοι της Τουρκίας αγαπούν την ομάδα τους και μας αποδοκίμαζαν στα δύο πρώτα παιχνίδια, καθώς μας θεωρούν την πιο ανταγωνιστική ομάδα του ομίλου. Είναι ένα πολύ όμορφο γήπεδο και η ατμόσφαιρα είναι απίστευτη».

Αναφερόμενος στο δικό του ρόλο στην ομάδα, είπε: «Ο Διαμαντίδης, ο Σπανούλης και ο Ζήσης είναι σπουδαίοι παίκτες. Είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία και πιο έμπειροι. Δική μου δουλειά είναι δίνω ενέργεια από τον πάγκο, να βοηθώ την ομάδα να τρέξει και να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσει την ομάδα να νικήσει. Ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής θα το κάνω».

Τέλος, για την εμπειρία της συμμετοχής για πρώτη φορά σε Μουντομπάσκετ τόνισε: «Δεν είναι πολλοί οι παίκτες που έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα Μουντομπάσκετ, ιδιαίτερα στη δική μου ηλικία. Ελπίζω να πάρουμε ένα μετάλλιο και να πάμε ψηλά. Είμαι ενθουσιασμένος που συμμετέχω σε αυτή τη διοργάνωση και προσπαθώ να απολαύσω τη στιγμή και να αποκομίσω εμπειρίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x