Stoiximan Super League

Επίσημα στην ΑΕΚ ο Μπουονανότε!

Είναι πλέον και επίσημο! Η Γρανάδα ανακοίνωσε την συμφωνία της με την ΑΕΚ για την παραχώρηση του Ντιέγκο Μπουονανότε, ο οποίος έρχεται Ελλάδα το βράδυ της Παρασκευής.

Δεν χωρά καμία αμφισβήτηση πλέον... Η Γρανάδα πρόλαβε την ΑΕΚ και ανακοίνωσε την πώληση του Ντιέγκο Μπουονανότε, με τον παίκτη να αναμένεται το βράδυ της Παρασκευής στην Ελλάδα (20:40) για να ολοκληρώσει και τυπικά (με τις υπογραφές) την μεταγραφή του στην Ένωση.

Όπως έχει γίνει γνωστό απ' τις προηγούμενες μέρες, ο Αργεντινός «μάγος» δεν έρχεται... ακριβώς ως ελεύθερος στους κιτρινόμαυρους, καθώς ουσιαστικά θα μπει ως αντίτιμο για τη συμφωνία ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 30%.

Στην ανακοίνωση των Ισπανών γίνεται μια μίνι αναφορά της πορείας του Μπουονανότε εκεί. Απ' το ότι αποκτήθηκε τον χειμώνα της σεζόν 2012-13, απ' το ότι έπαιξε συνολικά 39 φορές, πετυχαίνοντας ένα γκολ και απ' το ότι πέρσι είχε δοθεί δανεικός στην μεξικάνικη Πατσούκα.

Όπως είναι φυσικό τώρα, τα... φώτα στρέφονται στο Ελεύθεριος Βενιζέλος και την υποδοχή που θα τύχει απ' τον κόσμο της ΑΕΚ ο ποδοσφαιριστής, προτού μέσα στο σαββατοκύριακο ντυθεί και με τη... βούλα στα κιτρινόμαυρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x