Stoiximan Super League

Ε-ε-έρχεται!

Ραντεβού στο αεροδρόμιο δίνουν -μετά από χρόνια- οι φίλοι της ΑΕΚ! Ο Ντιέγκο Μπουονανότε έρχεται το βράδυ (20:40) στην Ελλάδα κι ο κόσμος της «Ένωσης» ετοιμάζει αποθεωτική υποδοχή στον Αργεντινό σταρ.

Έλειψαν πολλά πράγματα τα τελευταία χρόνια στους φίλους της ΑΕΚ. Ανάμεσα σ’ αυτά το να υποδεχθούν έναν μεγάλο παίκτη. Σήμερα όμως τελειώνει (και) αυτή η αναμονή.

Έχοντας συμφωνήσει οριστικά με τη Γρανάδα (και με τη μετακίνησή του στην «Ένωση» ν’ ανακοινώνεται πρόωρα από τον ισπανικό σύλλογο) ο Ντιέγκο Μπουονανότε φτάνει το βράδυ της Παρασκευής στην Ελλάδα.

Με πτήση μέσω Ρώμης ο Αργεντινός θα φτάσει στις 20:40 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και παρόλο που ακολουθεί η αργία του 15αύγουστου, αναμένεται να συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος της ΑΕΚ για να τον αποθεώσει.

Αφού πάρει λοιπόν μια… γεύση της ατμόσφαιρας που θ’ απολαμβάνει από φέτος στο ΟΑΚΑ, ο Μπουονανότε θα ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στην «Ένωση» υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο (με διάρκεια δυο χρόνων και ετήσιες αποδοχές που ξεπερνούν τις 600.000 ευρώ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x