Ελλάδα

Παπανικολόπουλος: «Όλο και καλύτεροι»

Αισιόδοξος για την πορεία του Γυμναστικού Λάρισας στην Α1 μπάσκετ δήλωσε ο Νίκος Παπανικολόπουλος στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6 την επόμενη της νίκης επί του Ολυμπιακού. «Όσο περνά ο χρόνος, η ομάδα θα γίνεται καλύτερη και θα κάνει τις νίκες που πρέπει, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής» τόνισε, ενώ εξέφρασε το παράπονό του για τον ορισμό του αγώνα της ομάδας του ταυτόχρονα με τον ποδοσφαιρικό αγώνα Λάρισας-Αιγάλεω. «Δεν μπορούν να παίρνονται τέτοιες αποφάσεις, όταν θέλουν να φέρουν πάλι τον κόσμο στα γήπεδα», δήλωσε

Αισιόδοξος για την πορεία του Γυμναστικού Λάρισας στην Α1 μπάσκετ δήλωσε ο Νίκος Παπανικολόπουλος στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Μέσα στη ρακέτα» την επόμενη της νίκης επί του Ολυμπιακού.

«Στις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή, αυτές οι νίκες τους δίνουν αέρα, ώστε να μην υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση στα εντός έδρας παιχνίδια. Πόσο μάλλον, όταν έρχονται στην αρχή του πρωταθλήματος. Το σημαντικότερο είναι ότι διορθώσαμε λάθη προηγούμενων αγωνιστικών. Παίρναμε μεγάλες διαφορές και δεν τις κρατούσαμε. Δουλέψαμε πάνω σε αυτό και φάνηκε στο χθεσινό παιχνίδι. Απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο καταφέραμε και επιστρέψαμε στο σκορ στην τελευταία περίοδο παρά το γεγονός ότι ήμασταν στο –10», δήλωσε ο 26χρονος γκαρντ που παρουσιάστηκε εν γένει ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας του. «Για μια ομάδα, όπως εμείς που ερχόμαστε από την Α2 και έχουμε κρατήσει σε μεγάλο βαθμό τους παίκτες από το περυσινό ρόστερ, νομίζω ότι μέχρι τώρα έχουμε παλέψει όλα τα παιχνίδια, κερδίζοντας παράλληλα το πιο κρίσιμο. Όσο περνά ο χρόνος, η ομάδα θα γίνεται καλύτερη, θα αποκτά εμπειρίες και θα κάνει τις νίκες που πρέπει, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής».

Όσο για τη νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του ερχόμενος από τον Ολυμπιακό στη Λάρισα, αλλά και το αν φιλοδοξεί να επιστρέψει άμεσα σε μια μεγάλη ομάδα είπε: «Κατ’ αρχήν, στόχος είναι να διασκεδάζεις το παιχνίδι και να αισθάνεσαι καλά εκεί που είσαι. Αυτά τα δύο πράγματα τα έχω στη Λάρισα. Οι άνθρωποι της ομάδας μου έχουν φερθεί καλά και νοιώθω πολύ οικεία. Από εκεί και πέρα, στόχος είναι να σωθεί η ομάδα και να παίξουμε καλό μπάσκετ. Το καλοκαίρι ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει».

Σχολιάζοντας την πορεία του Ολυμπιακού, στον οποίο έχει αγωνιστεί, είπε: «Ο Ολυμπιακός έτυχε και έκανε το χειρότερο παιχνίδι του φέτος. Ίσως έπαιξε ρόλο και η κούραση. Ωστόσο, υπάρχουν σημάδια βελτίωσης. Σε σχέση με πέρυσι παίζει αρκετά καλύτερα και είναι πιο δεμένος σαν ομάδα».

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος διαμαρτυρήθηκε για τον ορισμό του αγώνα της ομάδας του ταυτόχρονα με τον ποδοσφαιρικό αγώνα Λάρισας-Αιγάλεω με αποτέλεσμα να μη γεμίσει το κλειστό. «Δεν μπορούν να παίρνονται τέτοιες αποφάσεις, όταν θέλουν να φέρουν πάλι τον κόσμο στα γήπεδα», δήλωσε σχετικά.

Τέλος, ερωτηθείς για τη γνώμη του σε περίπτωση συγχώνευσης του Γυμναστικού με την Ολύμπια Λάρισας απάντησε: «Δεν είμαι τόσο πολύ καιρό στην ομάδα, αλλά μία συγχώνευση είναι και θέμα χημείας. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες για να συμβεί κάτι τέτοιο. Πάντως, η Λάρισα μπορεί να στηρίξει δύο ομάδες στο μπάσκετ, γιατί δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να βλέπουν μια φορά την εβδομάδα ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου. Ας προσπαθήσουμε, λοιπόν, να εξαντλήσουμε αυτό το ενδεχόμενο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x