Γιώργος Χελάκης

Ο καλύτερος Παναθηναϊκός φέτος!

Η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος. Οι αποδοκιμασίες επίσης. Τα όσα άκουσε στο πρώτο ημίχρονο ο Αλέξανδρος Τζόρβας ήταν απαράδεκτα. Δεν κρεμάς από το μεσαίο κατάρτι τον τερματοφύλακα για ένα λάθος. Όταν το κάνεις φανερώνεις όχι μόνο την έλλειψη εμπιστοσύνης στον τερματοφύλακά σου αλλά συνολικά την έλλειψη εμπιστοσύνης στην ομάδα σου. Γράφει ο Γιώργος Χελάκης στο www.sport-fm.gr

Η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος. Οι αποδοκιμασίες επίσης. Τα όσα άκουσε στο πρώτο ημίχρονο ο Αλέξανδρος Τζόρβας ήταν απαράδεκτα. Δεν κρεμάς από το μεσαίο κατάρτι τον τερματοφύλακα για ένα λάθος.

Όταν το κάνεις φανερώνεις όχι μόνο την έλλειψη εμπιστοσύνης στον τερματοφύλακά σου αλλά συνολικά την έλλειψη εμπιστοσύνης στην ομάδα σου. Αυτό έκαναν στο ΟΑΚΑ πολλοί οπαδοί του τριφυλλιού. Έτσι οι προσπάθειες των παικτών του Γιάτσεκ Γκμοχ στο πρώτο ημίχρονο οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα την ισοφάριση, έγιναν εν πολλοίς και κόντρα στην εξέδρα.

Αυτό που αποδείχτηκε είναι ότι στο ποδόσφαιρο η απόσταση από την κόλαση στον παράδεισο διανύεται μέσα σε λίγα λεπτά. Ειδικά όταν την διανύει ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Για είκοσι λεπτά ο Πίτου Γκαρσία και ο Σολτάνι, χόρεψαν ο μεν πρώτος τους Πλεσί και Ζιλμπέρτο, ο δε δεύτερος τον Βύντρα. Μέχρι που ο Λουκάς του βρήκε τα πατήματα και ο Γαλλοαλγερινός σίγησε.

Τα αμυντικά προβλήματα του Παναθηναϊκού ήταν γνωστά και πριν το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή. Ο Πλεσί στο πρώτο εικοσάλεπτο ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Όταν σιγά - σιγά βρήκε τα πατήματα του ο Παναθηναϊκός συμμορφώθηκε ανασταλτικά και ο Γκαρσία που έδειχνε τη διάθεση να κουμαντάρει το παιχνίδι του τριφυλλιού έσπασε το ρόδι και άνοιξε τον δρόμο για να μεγαλουργήσει και πάλι ο Τζιμπρίλ Σισέ. Η άμυνα του Ηρακλή που ήταν από τις καλύτερες του πρωταθλήματος τράβηξε των παθών της τον τάραχο.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκλεισαν τους χώρους και ο Ηρακλής που νόμιζε ότι θα βρει απέναντι του τον αντίπαλο του πρώτου εικοσάλεπτου έγινε φύλλο και φτερό στις ορέξεις των επιτιθέμενων κατά κύματα παικτών του τριφυλλιού.

Λόγοι δημοσιογραφικής ευκολίας επιτρέπουν να γράψουμε καλές κουβέντες για την επιστροφή του Γιάτσεκ Γκμοχ στον πάγκο. Το αποφεύγουμε σημειώνοντας απλά ότι ο κόουτς δεν πανικοβλήθηκε από τους οδυρμούς της εξέδρας και φρόντισε με τη συμπεριφορά του να μην πανικοβληθούν οι παίκτες του στο γήπεδο. Κάπως έτσι ήρθε η καλύτερη εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x