Ο «Ζοτς» τόνισε πως είπε στους παίκτες του να νικήσουν έστω και +1 και περιμένει καλύτερη τη Ζαλγκίρις την Πέμπτη, οπότε θα χρειαστεί καλύτερη προετοιμασία, ενώ θεωρεί πως το ματς κρίθηκε από την καλή άμυνα και τα εύστοχα τρίποντα των παικτών του και πιστεύει πως είναι θετικό το γεγονός πως χρησιμοποίησε όλους τους διαθέσιμος αθλητές του.

Αναλυτικά: «Η διαφορά δεν παίζει ρόλο, το σημαντικό είναι το 1-0. Είπα στους παίκτες μπορεί να νικήσουν με 1, με 11 ή με 20 πόντους διαφορά, θα είναι το ίδιο. Απλά, κάναμε το 1-0 και πρέπει να ξεχάσουμε το συγκεκριμένο ματς και να προετοιμαστούμε για το δεύτερο παιχνίδι. Σίγουρα, η Ζαλγκίρις θα παρουσιαστεί διαφορετική.

Παίξαμε καταπληκτική άμυνα και, μέσα από αυτή, βρήκαμε και λύσεις στην επίθεση. Επίσης, βρήκαμε πολλά ελεύθερα σουτ τριών πόντων. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη και στους οπαδούς μας για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν. Χρησιμοποίησα όλους τους παίκτες μου, όπως έκανε κι ο Γιασικεβίτσιους. Όταν έχει το προβάδισμα, είναι τα πάντα ευκολότερα. Το θέμα είναι τώρα να εμφανιστούμε με "φρέσκο" μυαλό και "φρέσκα" πόδια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube