Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

3D τελικός Τσάμπιονς Λιγκ, τηλεοπτικά δικαιώματα ΑΕΚ και τηλεθεάσεις μπάσκετ...

Όλα είναι έτοιμα στη Nova για την 3D μετάδοση του σαββατιάτικου τελικού Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που θα γίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

Η βραδιά τελικού στη Nova θα ξεκινήσει το Σάββατο απ' τις 20.30 με την pre game εκπομπή που θα παρουσιάσουν ο Γιώργος Λιώρης και ο Αντώνης Καρπετόπουλος.

Στο στούντιο, για να σχολιάσει τα της μεγάλης αναμέτρησης, Ντόρτμουντ-Μπάγερν Μ. θα είναι ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος.

Η μετάδοση του αγώνα θα γίνει απ' το Novasports 1 HD σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, ενώ στο Nova 3D (θέση 250) την περιγραφή θα κάνουν οι Ηλίας Βλάχος, Ισίδωρος Πρίντεζης.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα θα μεταδοθεί απ' το συνδρομητικό όλο το τελετουρκικό της απονομής του τροπαίου, καθώς και το ρεπορτάζ.

Τέλος, θα πρέπει να τονιστεί πως ο τελικός σε 3D διάσταση θα προβληθεί και σε σημεία δημόσιας θέασης, όπως cafe bar, που διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Ο NovaΣΠΟΡ FM στον τελικό!

Η Heineken διοργανώνει την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία το Σάββατο 25 Μαΐου στις 20.00 το απόγευμα στο εμπορικό κέντρο Golden Hall.

O Nova ΣΠΟΡ FM 94,6 (που θα μεταδώσει τελικό Τσάμπιονς Λιγκ για 13η συνεχόμενη φορά) θα βγάλει pre game εκπομπή ζωντανά από εκεί 19.00-21.00 με παρουσιαστές τους Γιώργο Θαναηλάκη, Μιχάλη Λεάνη και καλεσμένο στο στούντιο τον προπονητή της Εθνικής ομάδας U-20 κ. Κώστα Τσάνα και πολλούς άλλους…

Από τις 21.00-24.00 το μικρόφωνο παίρνουν στο στούντιο της Καλλιθέας οι Νικόλας Ακτύπης και Τόλης Χριστοφοράκης για την μετάδοση του αγώνα Ντόρτμουντ- Μπάγερν Μονάχου ζωντανά από το «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου.

Αμέσως μετά τη λήξη του μεγάλου Τελικού ο Μάκης Διόγος και ο Κώστας Μιαούλης ανοίγουν τις γραμμές στους ακροατές του Nova ΣΠΟΡ FM 94,6 για το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης.


Τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΑΕΚ

Μάς ρωτούν πολλοί φίλοι της στήλης για το κανάλι που θα δείχνει τη νέα σεζόν τους αγώνες της ΑΕΚ. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το πράγμα, αλλά αν τα πράγματα γίνουν όπως γράφονται και ακούυγονται τότε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Πρωταθλήματος, στο οποίο θα συμμετέχει η «Ένωση» θα ανήκουν στην ΕΠΟ.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία, δηλαδή, θα κρίνει αν θα ισχύσει καθεστώς κεντρικής διαχείρισης ή αν η κάθε ομάδα θα μπορεί να διαχειρστεί μόνη τα δικαιώματα της.


Χαμηλά οι τηλεθεάσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Στα ...ρηχά κυμάνθηκαν οι τηλεθεάαεις των μεταδόσεων των πρώτων αγώνων του Ολυμπιακού (κόντρα στον Απόλλωνα Π.) και του Παναθηναϊκού (κόντρα στον Ίκαρο).

Έτσι, ο μεν αγώνας του Παναθηναϊκού σημείωσε μέση τηλεθέαση 1% με 4.9% και ο δε του Ολυμπιακού 1.2% με 4.5%. Παραπλήσιες τηλεθεάσεις, δηλαδή, στις μεταδόσεις της ΕΤ1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x