sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Όταν ο Μαραντόνα αποθεώθηκε στο Καραϊσκάκη (pics)

Δεκαέξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα «πάτησε» το Καραϊσκάκη και αποθεώθηκε από τους φίλους του Ολυμπιακού.

Μία μοναδική στιγμή είχαν την τύχη να ζήσουν τον Ιανουάριο του 2005 οι οπαδοί του Ολυμπιακού και οι Έλληνες φίλαθλοι γενικότερα.

Συγκεκριμένα, στις 13 Ιανουαρίου 2005 ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα είχε έρθει στην Ελλάδα ως προσκεκλημένος του Ομίλου Εταιριών Γλου και της Puma και τρεις μέρες αργότερα, στις 16 του μήνα, έγινε χαμός στο επίσημο κατάστημα των Πειραιωτών.





Τότε άνθρωποι κάθε ηλικίας περίμεναν πριν από τον αγώνα με τον Ηρακλή για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας να πάρουν ένα αυτόγραφο, να φωτογραφηθούν μαζί του ή να του εκφράσουν το θαυμασμό τους, αφού είχε μεγαλώσει πολύ κόσμο με τα «μαγικά» του εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Ο Μαραντόνα, μάλιστα, έγινε μέλος του Ολυμπιακού, σε μία προσπάθεια της ΠΑΕ να ενεργοποιήσει τους οπαδούς να είναι σύμμαχοι στην ενίσχυση του Ερασιτέχνη, με τα αποτελέσματα να δικαιώνουν μετά από χρόνια την τότε δράση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Σωκράτη Κόκκαλη, με επιτυχίες σε πολλά αθλήματα, πέρα του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ.

















Βέβαια, ο Μαραντόνα είχε έρθει ένα χρόνο μετά ξανά στην Ελλάδα, στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2006!

Διαβάστε ακόμη

Περιμένει την απόφαση του Σωκράτη ο Ολυμπιακός
Με αρκετές αλλαγές κόντρα στον ΠΑΣ ο Ολυμπιακός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x