Γιώργος Χελάκης

Όποιος γουστάρει Γεωργιάδη θα «ξηλωθεί» κανονικά!

Τα έχει αυτό το παλιοάθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο. Να έχεις μια χαρά ομάδα με νεαρά ελληνόπουλα, σπουδαία ταλέντα, να παίζεις και θετικά, θεαματικά και να παίρνεις το δρόμο που πάει κατά τη Β’ Εθνική.

Τα έχει αυτό το παλιοάθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο. Να έχεις μια χαρά ομάδα με νεαρά ελληνόπουλα, σπουδαία ταλέντα, να παίζεις και θετικά, θεαματικά και να παίρνεις το δρόμο που πάει κατά τη Β’ Εθνική.

Κρίμα για τον Πανσερραϊκό, κρίμα για το ποδόσφαιρό μας που ψάχνει με το φανάρι ομάδες που δεν φοβούνται να κοιτάξουν τους μεγάλους στα μάτια και να τους… τα πετάξουν έξω άμα λάχει!

Γιατί αυτό πήγαν να πάθουν οι παίκτες του Ολυμπιακού από τους νεαρούς άσσους του Πανσερραϊκού με επί κεφαλής τον περιζήτητο από εδώ και στο εξής Γεωργιάδη.

Οι Σερραίοι του Ντράγκαν Κοκότοβιτς παίζουν έτσι από την αρχή της χρονιάς αντί να ταμπουρώνονται μπροστά από τον Ράντμαν. Το κακό είναι ότι φεύγουν από τα γήπεδα κερδίζοντας τις εντυπώσεις και χάνοντας τους βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός σπατάλησε ένα ολόκληρο ημίχρονο χωρίς να βγάλει μια φάση της προκοπής εξαιρουμένου ενός σουτ του Φετφατζίδη. Στο δεύτερο θυμήθηκε τι είδους μπάλα παίζει στο «Καραϊσκάκης» και άρχισε το «πυρ ομαδόν» κατά της εστίας των Σερραίων.

Το παιδικό λάθος του έφηβου Ποτουρίδη αλλάζει τα δεδομένα του παιχνιδιού και η κλάση του ανατροπέα Γεωργιάδη τον έριξε στο καναβάτσο. Προσωρινά όμως. Γιατί ο Μοντέστο και ο Μέλμπεργκ έπαιξαν σαν βέροι Πειραιώτες. Μίλησε η ψυχή και το πάθος τους αφού καθυστερούσε να μιλήσει η κλάση των μπλαζέ πολυδιαφημισμένων άσσων του, που προς το τέλος βλέποντας ότι σφίγγουν τα γάλατα έβαλαν τα πόδια τους στη φωτιά και άπλωναν την μπουγάδα.

Ο Βαλβέρδε δεν δίστασε να αποσύρει τον παραπαίοντα μετά το λάθος, Ποτουρίδη κι έστειλε τον Ρόμενταλ δεξί μπακ για να πλαγιοκοπεί. Επιπλέον, έβαλε σε εκείνη την πλευρά τον Φετφατζίδη διότι ως «ψευτοδεκάρι» πίσω από τον Πάντελιτς είχε εξαφανιστεί. Η ανατροπή του σκορ είχε επικό χαρακτήρα από τον Ολυμπιακό. Μπορεί να του στραπατσαρίστηκε λίγο η εικόνα από τα δύο γκολ των Σερραίων, αλλά η ανατροπή βοήθησε στο «ατσάλωμα» της ομάδας και ενίσχυσε την πεποίθησή της ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα όσες αναποδιές κι αν της τύχουν πριν και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Και κάτι ακόμα. Έχει όλο το δίκιο με το μέρος του ο πρόεδρος Θεοδωρίδης όταν λέει ότι δεν δέχεται συζήτηση για τον Γεωργιάδη με 300.000.

Η κρίση, κρίση αλλά να πιαστεί κορόιδο μια παλιά καραβάνα όπως ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού δεν γίνεται. Όποιος γουστάρει Γεωργιάδη θα ξηλωθεί κανονικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x