Stoiximan Super League

Ανοίγει ο δρόμος για Ετό

Ανοίγει ο δρόμος στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Ετό. Με τον 29χρονο μπακ υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία για συμβόλαιο 2,5 ετών και αυτό που απομένει για να μπει στην τελική ευθεία η μεταγραφή του είναι να μείνει ελεύθερος από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, κάτι που θα γίνει πολύ σύντομα όπως διαβεβαίωσε ο προπονητής του κροατικού συλλόγου, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς. Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Εσκισεχίρ βρίσκεται ο Σαλπιγγίδης σύμφωνα με την “hurriyet”.

Ανοίγει ο δρόμος στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Ετό. Με τον 29χρονο μπακ υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία για συμβόλαιο 2,5 ετών και αυτό που απομένει για να μπει στην τελική ευθεία η μεταγραφή του είναι να μείνει ελεύθερος από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, κάτι που θα γίνει πολύ σύντομα όπως διαβεβαίωσε ο προπονητής του κροατικού συλλόγου, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς:

«Του δώσαμε το ΟΚ να βρει νέα ομάδα. Δεν πρόκειται να σταθούμε εμπόδιο σε αυτή του την προσπάθεια γιατί πρόσφερε αρκετά. Είναι άριστος επαγγελματίας και αυτό το εκτιμήσαμε. Χωρίζουμε φιλικά και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Παρότι, λοιπόν, είχε συμβόλαιο έως το 2012 αναμένεται να αποδεσμευθεί, καθώς στην Ντιναμό ποντάρουν πολλά στον 19χρονο Σίμε Βρσάλκο -τον οποίο τσεκάρουν αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι- και έτσι ο χρόνος συμμετοχής του θα ήταν περιορισμένος.

Ο Ετό ήταν βασικός στην κόντρα Ντιναμό-ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ για το Europa League, με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά» να σχηματίζουν θετική άποψη γι' αυτόν. Εφόσον, λοιπόν, υπάρξει οριστική συμφωνία, προορίζεται για βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας. Την Παρασκευή τον περιμένουν στη Θεσσαλονίκη για να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Σενάρια για «Σάλπι»

Σενάρια που φέρνουν τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη ανάμεσα στις πρώτες επιλογές της Εσκισεχίρ για την ενίσχυση στην επίθεση κυκλοφορούν στην Τουρκία. Σύμφωνα με τα όσα γράφονται στην ηλεκτρονική έκδοση της “hurriyet” -και αναδημοσιεύονται σε αρκετά site στη γειτονική χώρα- ο «κυνηγός» του ΠΑΟΚ και οι Τζίμπι Φολ (Μόλντε, δανεικός από την Λοκομοτίβ Μόσχας) και Ράφαελ Μούρα (Γκοϊάς) βρίσκονται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Εσκισεχίρ. Ωστόσο, όπου υπάρχει καπνός, δεν σημαίνει πως υπάρχει και φωτιά...

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x