Πόλο

Τα σερί είναι για να «σπάνε», αλλά όχι έτσι!

Μαύρη μέρα για τον Ολυμπιακό στο πόλο… Οι έφηβοι -μιας και οι άντρες έμειναν αμετακίνητοι στην απόφασή τους να απέχουν από προπονήσεις και αγώνες της ομάδας- του Ολυμπιακού ηττήθηκαν 16-3 από τη Βουλιαγμένη, αποτέλεσμα που έβαλε τέλος στα απίστευτα σερί των Πειραιωτών!

Μαύρη μέρα για τον Ολυμπιακό στο πόλο…

Οι έφηβοι -μιας και οι άντρες έμειναν αμετακίνητοι στην απόφασή τους να απέχουν από προπονήσεις και αγώνες της ομάδας- του Ολυμπιακού ηττήθηκαν 16-3 από τη Βουλιαγμένη, αποτέλεσμα που έβαλε τέλος στα απίστευτα σερί των Πειραιωτών, οι οποίοι μέχρι σήμερα μετρούσαν:

101 συνεχόμενες νίκες στην κανονική περίοδο (τελευταία ισοπαλία 9-9 με τον Εθνικό στις 11 Μαρτίου 2006),

126 ματς χωρίς ήττα στην κανονική περίοδο (τελευταία ήττα 6-5 από τον Εθνικό στις 26 Φεβρουαρίου 2005)

και 65 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα,

συμπεριλαμβανομένων και των πλέι-οφ (τελευταία ήττα 7-5 από τον Εθνικό στις 30 Απριλίου 2008, στον τρίτο τελικό των πλέι-οφ)!

Πλέον, η κανονική περίοδος της Α1 πόλο των ανδρών αποκτά νέο ενδιαφέρον, καθώς ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο με 30 βαθμούς, έναντι 28 του Παναθηναϊκού και 27 της Βουλιαγμένης και του Πανιωνίου.

Ωστόσο, το θέμα ότι το μέλλον των «ερυθρολεύκων» παραμένει αβέβαιο, καθώς δεν διαφαίνεται πρόθεση υπαναχώρησης από μέρους των παικτών και η διοίκηση του Ερασιτέχνη έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει τρόπος να καταβληθεί έστω και μέρος των οφειλομένων.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να χάσει από πολύ νωρίς έναν από τους εγχώριους στόχους του, αφού την Τετάρτη είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι με το ΝΟ Αργοστολίου για τη φάση των «16» του Κυπέλλου.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x