Γιώργος Χελάκης

Μανόλο, βράσε όρυζα και ποίησε λαπά...

Δεν είναι σε θέση να γνωρίζω αν ο Χιμένεθ είναι... μάγειρας. Ούτε αν ξέρει να μαγειρεύει ρύζι. Αλλά με τον Άρη μας παρουσίασε μια ομάδα λαπά.

Δεν είναι σε θέση να γνωρίζω αν ο Χιμένεθ είναι... μάγειρας. Ούτε αν ξέρει να μαγειρεύει ρύζι. Αλλά με τον Άρη μας παρουσίασε μια ομάδα λαπά.

Χίλιες φορές καλύτερα να ταμπουρώνεται από το κέντρο και πίσω μήπως και... παρά να προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Την πετυχαίνουν μέσα στην έδρα της ο Βόλος και ο Άρης και την κάνουν ασήκωτη στο ξύλο.

Ότι είναι κατά βάση αμυντικογενής προπονητής ο Χιμένεθ, το ξέραμε. Ότι δεν μπορεί να δόσει επιθετική πνοή στην ΑΕΚ τώρα το διαπιστώνουμε με έκπληξη. Στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ η Ένωση δεν ήταν χειρότερη από τον Αρη. Προσπάθησε να επιτεθεί και να δημιουργήσει ευκαιρίες. Είχε όμως φτωχό απολογισμό. Λίγες φάσεις δημιούργησε κι ήταν φανερή η αδυναμία της να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή.

Για να αποδίδονται τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, δεν φταίει ο Χιμένεθ που ο Σκόκο έχει να πιάσει καλό παιχνίδι από την υπογραφή του χρυσοφόρου συμβολαίου του και εντεύθεν. Ούτε είναι δική του ευθύνη που από την απουσία του Δέλλα και μετά "μαζεύει" τέσσερα από τον Βόλο, τρία από τον Παναθηναϊκό και δύο από τον Άρη.

Αν όμως ο Ματέος είναι η λύση για να καλυφθεί το κενό του Τραϊανού θα αργήσουμε πολύ να το διαπιστώσουμε. Επί του παρόντος δεν... Όπως κι ο γεματούτσικος Μπαχά τζάμπα παίρνει τη θέση του Μπλάνκο μέσα στην περιοχή για να παριστάνει πότε τον δεξιό εξτρέμ και πότε το «δεκάρι». Κρίμα είναι. Ο Μανόλο Χιμένεθ που χτυπούσε τους πάγκους κάθε φορά που ο Νέτο εξέθετε την ομάδα του πήγε στη συνέντευξη Τύπου για να μας ενημερώσει ότι «δεν υπάρχει ΑΕΚ». Μάλλον το παράκανε. Με αυτή την ΑΕΚ πήρε την πρόκριση και με τους τρεις νέους που μπόρεσε να φέρει, πρέπει να διεκδικήσει την κατάσταση του Κυπέλλου και τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ.

Με τέτοιες δηλώσεις το δικό του έργο δυσκολεύει. Τι θα πει δηλαδή σ' αυτούς που «δεν υπάρχουν» μόλις τους αντικρίσει στα Σπάτα. Εκτός κι αν ετοιμάζεται να κουνήσει μαντήλι και φτιάχνει κλίμα...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x