Stoiximan Super League

Εγκρίθηκε η ΑΜΚ στον Παναθηναϊκό

Την προαποφασισμένη, από το τελευταίο διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού, αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ, ενέκρινε η σημερινή Γενική Συνέλευση του συλλόγου, η οποία έλαβε χώρα στα γραφεία της διοίκησης. Τα «παρών» δεν έδωσε κανένας μέτοχος των «πρασίνων», πλην ενός μικρομετόχου, αφού όλοι είχαν στείλει εκπροσώπους τους.

Την προαποφασισμένη, από το τελευταίο διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού, αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ, ενέκρινε η σημερινή Γενική Συνέλευση του συλλόγου, η οποία έλαβε χώρα στα γραφεία της διοίκησης. Τα «παρών» δεν έδωσε κανένας μέτοχος των «πρασίνων», πλην ενός μικρομετόχου, αφού όλοι είχαν στείλει εκπροσώπους τους. Με Ζιλμπέρτο-Κατσουράνη κόντρα στον Βόλο

Οι μέτοχοι του «τριφυλλιού» έχουν το χρονικό περιθώριο να βάλουν αυτά τα χρήματα σε διάστημα ενός μηνός από σήμερα, κάτι ωστόσο που δεν είναι σίγουρο ότι θα συμβεί. Στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχθεί για να συγκεντρωθεί το ποσό της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου έχει βάλει 260.000 ευρώ μόνο ο Αδαμάντιος Πολέμης, τα οποία αντιστοιχούν στο ποσοστό μετοχών που κατέχει. Ο Πολέμης έχει το δικαίωμα να αποσύρει αυτά τα χρήματα ή να προσθέσει κι άλλα, αν επιθυμεί να αυξήσει το ποσοστό του.

Στη Γενική Συνέλευση δεν έγινε καμία συζήτηση για οποιοδήποτε άλλο θέμα, όπως τόνισε ο Τζόνι Βεκρής, κατά την έξοδό του από τα γραφεία της ΠΑΕ.

«Πάρθηκε η απόφαση για την ΑΜΚ, όπως είχε γίνει η εισήγηση από το Διοικητικό Συμβούλιο του Απριλίου. Θα αυξηθεί το αρχικό κεφάλειο κατά 15 εκατομμύρια ευρώ. Θα γίνει προσπάθεια να μαζευτεί το ποσοστό και δικαίωμα προτίμησης έχουν οι παλιοί μέτοχοι αλλά και οι νέοι μέτοχοι ειναι καλοδεχούμενοι. Εχουν ένα μήνα προθεσμία από σήμερα για να βάλουν λεφτά».

-Έχουν κατατεθεί χρήματα στο λογαριασμό;
«Αυτά που ξέρετε ήδη. Τώρα τρέχουμε την προθεσμία του ενός μηνός».

-Ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Γόντικα;
«Όχι καμία σχέση».

-Είχε αντίρρηση κάποιος μέτοχος για την ΑΜΚ;
«Ναι από ένα μικρομέτοχο, αλλά δεν υπήρξε κάποια αλλαγή».



Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x