Koriopolis

Έντονες αντιδράσεις στον Βόλο

«Θύελλα» αντιδράσεων φέρνει η απόφαση του υποβιβασμού του Ολυμπιακού Βόλου. Ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Τόρης, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι (13.00) την στιγμή που οι κάτοικοι της πόλης ετοιμάζουν συγκεντρώσεις και απειλούν μέχρι και με «κλείσιμο» δρόμων και του λιμανιού.

«Θύελλα» αντιδράσεων φέρνει η απόφαση του υποβιβασμού του Ολυμπιακού Βόλου

Μόλις έμαθαν την απόφαση οι άνθρωποι της ομάδας, από τους διοικούντες μέχρι και τους ποδοσφαιριστές έμειναν με το «στόμα ανοικτό». Πριν από λίγο, μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Τόρης επιβεβαίωσε αυτό που από την πρώτη στιγμή γινόταν αντιληπτό. Πως θα κατατεθεί άμεσα έφεση και θα περιμένουν την απόφασή της. «Γιατί να καταδικαστεί η ομάδα; Πρόκειται για ενδείξεις», ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ.

Πριν από λίγα λεπτά οι υπεύθυνοι της ομάδας του Βόλου ενημέρωσαν ότι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ο κ.Τόρης και θα αναφερθεί στην απόφαση υποβιβασμού της ομάδας.

Την ίδια στιγμή, οι κάτοικοι της πόλης –σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- ετοιμάζουν κινητοποιήσεις. Έχουν αποφασίσει να κλείσουν κεντρικούς δρόμους στο Βόλο ενώ υπάρχουν πληροφορίες ακόμη και για πρόθεση να «κλείσουν» το λιμάνι…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x