Stoiximan Super League

«Αποχωρώ στο τέλος της σεζόν»

Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά το τέλος της σεζόν έχει πάρει ο Νίκος Λυμπερόπουλος, όπως δήλωσε στην εκπομπή της Nova «Superleague preview 2011/12». Εκτός από τον διεθνή επιθετικό της ΑΕΚ, στην εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Γιάννης Καραλής μίλησαν ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, ο Σάκης Τσιώλης και ο Μιχάλης Σηφάκης.

Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά το τέλος της σεζόν έχει πάρει ο Νίκος Λυμπερόπουλος, όπως δήλωσε στην εκπομπή της Nova «Superleague preview 2011/12».

Εκτός από τον διεθνή επιθετικό της ΑΕΚ, στην εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Γιάννης Καραλής μίλησαν ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, ο Σάκης Τσιώλης και ο Μιχάλης Σηφάκης.

«Είναι η τελευταία μου χρονιά στην ομάδα, αλλά υπάρχουν πολλά νεαρά παιδιά. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην Ελλάδα και δεν ξέρω αν ενδιαφέρει κάποιον το συγκεκριμένο θέμα για να αναπτυχθεί η κοινωνία μας. Αν πρώτα ο Θεός αγωνιστώ σε ένα Euro, είναι η κατάλληλη στιγμή να αποσυρθώ και να βοηθήσω από άλλο πόστο», δήλωσε ο Λυμπερόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Γκούντγιονσεν τόνισε: «Γνωρίζω ότι έχω έρθει σε έναν μεγάλο σύλλογο της Ελλάδας. Αισθάνομαι τις προσδοκίες του κόσμου και πρέπει να αποδείξω τους λόγους για τους οποίους είμαι στην Ελλάδα. Ξέρω ότι είναι δύσκολη περίοδος για την Ελλάδα και εμείς οι ποδοσφαιριστές είμαστε τυχεροί με τις αποδοχές που έχουμε. Έτσι, πρέπει να σεβόμαστε τα χρήματα που παίρνουμε».

Τσιώλης: «Πρώτος στόχος η Ευρώπη»

Την έξοδο του Άρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έθεσε ως προτεραιότητα ο Σάκης Τσιώλης. «Πάντα πρώτος στόχος του Άρη είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Εγώ, λοιπόν, ερχόμενος στον Άρη θα ήθελα να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει αυτό τον στόχο. Να πάρουμε, δηλαδή, μια θέση που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές, με τα όσα έχουν δείξει μέχρι σήμερα, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», ανέφερε ο προπονητής του «κιτρίνων».

Ο Μιχάλης Σηφάκης χαρακτήρισε σημαντική τη φετινή χρονιά: «Είναι ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου μου στον Άρη και έχω μάθει να τηρώ την υπογραφή μου. Είμαι επαγγελματίας και θα τιμήσω το συμβόλαιό μου. Για εμένα είναι πολύ σημαντική χρονιά, επειδή το καλοκαίρι έχουμε το Euro. Θέλω να βοηθήσω τον Άρη και την Εθνική ομάδα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Από σήμερα Δευτέρα 22 Αυγούστου και μέχρι την Παρασκευή 26 Αυγούστου, θα προβληθεί η εκπομπή «Superleague preview 2011-2012», την οποία παρουσιάζει ο Γιάννης Καραλής. Στη σημερινή εκπομπή, η οποία θα ξεκινήσει στις 20.00 από το Novasports 2 (και σε επανάληψη στις 23.45 από το Novasports HD και το Novasports 1) θα προβληθούν η ΑΕΚ, ο Άρης και ο Αστέρας Τρίπολης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x