Stoiximan Super League

Τέλος τα εισιτήρια για Μαρσέιγ

Κατάμεστο θα είναι το Καραϊσκάκη στο παιχνίδι με την Μαρσέιγ, το πρώτο επίσημο για την αγωνιστική σεζόν και... πρεμιέρα για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα εισιτήρια που διέθεσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός έγιναν καπνός μέσα σε λίγες ώρες. Συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης οι τραυματίες στη σημερινή προπόνηση.

«Καπνός» έγιναν τα εισιτήρια που διέθεσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον αγώνα της ομάδας με τη Μαρσέιγ, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Τα… μαγικά χαρτάκια εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες και δεν θα πέφτει καρφίτσα στην πρώτη επίσημη υποχρέωση (λόγω των όσων έχουν γίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα) των Πειραιωτών στη φετινή σεζόν.

"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γνωστοποιεί στους φιλάθλους της ομάδας, ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΑΡΣΕΪΓ, των οποίων η διάθεση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, μέσω του οlympiacos.org", αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Η προπόνηση
Τα προγράμματα αποθεραπείας συνέχισαν σήμερα όσοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Οι Ριέρα και Τζιμπούρ συνέχισαν το έντονο πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν στο γήπεδο, με στόχο την σταδιακή τους επανένταξη στις προπονήσεις της ομάδας, ενώ ο Ιμπαγάσα έκανε φυσικοθεραπεία και ασκήσεις κινητοποίησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Ο Γέστε έκανε φυσικοθεραπεία, ασκήσεις στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.

Οι «ερυθρόλευκοι», εκτός των ποδοσφαιριστών που ακολουθούν προγράμματα αποκατάστασης και των ποδοσφαιριστών που εντάχθηκαν το τελευταίο διάστημα στην ομάδα, θα έχουν ρεπό το Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο στις 09:00 θα πάνε στο Ρέντη οι Τζιμπούρ, Ριέρα, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Γέστε, Αμπντούν, Μακούν και την Κυριακή οι Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Γέστε. Οι παίκτες θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Δευτέρα στις 19:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x