Champions League

ΑΠΟΕΛ για πρόκριση κι ο Μέσι των ρεκόρ

Ολοταχώς προς την πρόκριση στους 16 τους Champions League βαδίζει ο ΑΠΟΕΛ, που μετά από ακόμη μία παλικαρίσια εμφάνιση, πήρε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 από τη Σαχτάρ και βρίσκεται στην κορυφή του 7ου ομίλου. Περίπατος για Μπαρτσελόνα στον 8ο, 5-0 την Μπάτε, με τον Μέσι να σκοράρει δις και να σπάει… κοντέρ και ρεκόρ.

Ολοταχώς προς την πρόκριση στους 16 τους Champions League βαδίζει ο ΑΠΟΕΛ, που μετά από ακόμη μία παλικαρίσια εμφάνιση, πήρε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 από τη Σαχτάρ και βρίσκεται στην κορυφή του 7ου ομίλου. Περίπατος για Μπαρτσελόνα στον 8ο, 5-0 την Μπάτε, με τον Μέσι να σκοράρει δις και να σπάει… κοντέρ και ρεκόρ.

Ο ποδοσφαιριστής των «μπλαουγκράνα» ξεπέρασε τον Κρέσπο και έγινς ο Αργεντινός με τα περισσότερα γκολ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (40), ενώ έγινε ο δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών με τη φανέλα των Καταλανών με 194 συνολικά γκολ. Μπροστά του έχει μόνο τον Σέζαρ Ροντρίγκες (239), οπότε μάλλον είναι θέμα χρόνου να σπάσει ακόμη ένα ρεκόρ. Στο άλλο ματς του ομίλου η Μίλαν επικράτησε 2-0 της Πλζεν.

Από τα υπόλοιπα ματς, ξεχώρισε το άνετο 3-0 της Μαρσέιγ επί της Ντόρτμουντ στον όμιλο που συμμετέχουν Άρσεναλ και Ολυμπιακός (2-1 νίκησαν οι «κανονιέρηδες».

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Βαλένθια και Τσέλσι ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο Μεστάγια και σε συνδυασμό της νίκης της Λεβερκούζεν κόντρα στην Γκένκ με σκορ 2-0, ο 5ος όμιλος του Champions League γίνεται… «ροντέο». Πλέον οι Άγγλοι είναι στην κορυφή με τέσσερις βαθμούς και ακολουθούν οι Γερμανοί με έναν λιγότερο και οι επόμενες αγωνιστικές θα κρίνουν πολλά… Διαβάστε περισσότερα και δείτε τα γκολ.

Βαλένθια-Τσέλσι 1-1
(88’ πεν. Σολδάδο-56’ Λάμπαρντ)

Μπάγερ Λεβερκούζεν-Γκενκ 2-0
(30’ Μπέντερ, 90’ Μπάλακ)

Επόμενη αγωνιστική 19/10

Μπάγερ Λεβερκούζεν-Βαλένθια
Τσέλσι-Γκενκ

Βαθμολογία

Τσέλσι 4
Μπάγερ Λεβερκούζεν 3
Βαλένθια 2
Γκενκ 1


6ος ΟΜΙΛΟΣ

Πάλεψε ο Ολυμπιακός, αλλά λάθη της άμυνας και του Κοστάντσο, έφεραν την ήττα 2-1 από την Άρσεναλ. Διαβάστε πώς εδώ και δείτε τα γκολ. Με οδηγό τον Αντρέ Αγιού, που πέτυχε δύο γκολ, η Μαρσέιγ επικράτησε 3-0 της Ντόρτμουντ στο «Βελοντρόμ» και διπλασίασε τις νίκες της στον έκτο όμιλο του Champions League. Αποτελεσματική η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ, απογοητευτικοί οι πρωταθλητές Γερμανίας που θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί στα δύο συνεχή ματς με τον Ολυμπιακό (19/10 στο «Καραϊσκάκη» και 1/11 στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ»). Διαβάστε περισσότερα και δείτε τα γκολ.

Άρσεναλ-Ολυμπιακός 2-1
(8’ Τσάμπερλεν. 20’ Αντρέ Σάντος-27’ Φουστέρ)

Μαρσέιγ-Μπορούσια Ντόρτμουντ 3-0
(20’, 69’ Αγιού, 62’ Ρεμί)


Επόμενη αγωνιστική 19/10

Μαρσέιγ-Άρσεναλ
Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ

Βαθμολογία

Μαρσέιγ 6
Άρσεναλ 4
Ντόρτμουντ 1
Ολυμπιακός 0


7ος ΟΜΙΛΟΣ

Όνειρα για πρόκριση στους «16» του Champions League μπορεί να αρχίσει να κάνει ο ΑΠΟΕΛ!

Η κυπριακή ομάδα, με άμυνα… γρανίτη, έναν Διονύση Χιώτη, απλά, (για άλλη μία φορά) εκπληκτικό και πλάνο -αντεπιθέσεων… κίνδυνος θάνατος- στο παιχνίδι της, πήρε ισοπαλία 1-1 στο Ντόνετσκ από τη Σαχτάρ και φιγουράρει στην κορυφή του 7ου ομίλου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με 4 βαθμούς, μετά από δύο αγωνιστικές! Διαβάστε περισσότερα και δείτε τα γκολ. Μία αγνώριστη στο δεύτερο ημίχρονο Πόρτο -που δεν μπορεί να ψάχνει δικαιολογίες στην αποβολή του Φουσίλε στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λέπτου- ηττήθηκε 3-1 από τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη, στην αναμέτρηση για τη δεύτερη αγωνιστική του 7ου ομίλου του Champions League. Διαβάστε περισσότερα.

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Πόρτο 3-1
(20’, 63’ Σιρόκοφ, 72’ Ντάνι – 10’ Ροντρίγκεζ)

Σαχτάρ Ντόνετσκ-ΑΠΟΕΛ 1-1
(64’ Ζάντσον – 62’ Τρικόφσκι)

Επόμενη αγωνιστική 19/10


Σαχτάρ-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης
Πόρτο-ΑΠΟΕΛ

Βαθμολογία

ΑΠΟΕΛ 4
Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 3
Πόρτο 3
Σαχτάρ 1



8ος ΟΜΙΛΟΣ

Με αρκετή ευκολία η Μπαρτσελόνα επικράτησε στη Λευκορωσία της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (5-0), όπου ο Μέσι με τα δύο τέρματα που σημείωσε, έγινε ο πρώτος Αργεντινός σκόρερ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και παράλληλα ο δεύτερος όλων των εποχών στους «μπλαουγκράνα». Στο άλλο ματς της δεύτερης αγωνιστικής του 8ου ομίλου, η Μίλαν -αν και δυσκολεύτηκε- νίκησε 2-0 τη Βικτόρια Πλζεν. Διαβάστε περισσότερα και δείτε τα γκολ.

Μίλαν-Πλζεν 2-0
(53΄πεν. Ιμπραΐμοβιτς, 66’ Κασάνο)

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Μπαρτσελόνα 0-5
(19’ αυτ. Βολόντκο, 22’ Πέδρο, 38’,55’ Μέσι, 90’ Βίγια)

Επόμενη αγωνιστική 19/10

Μίλαν-ΜΠΑΤΕ
Μπαρτσελόνα-Πλζεν

Βαθμολογία

Μπαρτσελόνα 4
Μίλαν 4
ΜΠΑΤΕ 1
Πλζεν 1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x