Stoiximan Super League

Στήριξη; Απόδειξη!

Συνάντηση με τον μάνατζερ του Μανόλο Χιμένεθ θα έχει το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, στην οποία ο πρώτος αναμένεται να ζητήσει έμπρακτη στήριξη του προπονητή από τη διοίκηση. Γιατί είναι δυσαρεστημένος ο Ισπανός προπονητής. Ξεκαθαρίζει για Petit Chateau, λίγες οι πιθανότητες συμφωνίας και… μεταγραφών.

Συνάντηση με τον μάνατζερ του Μανόλο Χιμένεθ θα έχει το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης.

Παρότι δεν τίθεται πλέον και μέχρι νεωτέρας θέμα λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, η δυσαρέσκεια του προπονητή για όσα προηγήθηκαν με ευθύνη της διοίκησης είναι δεδομένη.

Προφανώς έχει αντιληφθεί ότι οι πληροφορίες περί δεδομένης απόλυσής του σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος στη Νέα Σμύρνη και η προσυμφωνία με τον Νίκο Κωστένογλου για να τον διαδεχτεί δεν ήταν σενάρια του Τύπου, αλλά από… κάπου προέρχονταν.

Επίσης είναι ενοχλημένος επειδή μερίδα Τύπου τον εμφάνισε εκείνες τις ημέρες ως φιλοχρήματο, που αξιώνει όλη την προβλεπόμενη αποζημίωση για να φύγει, παρότι ο ίδιος μετρά πολλούς μήνες απλήρωτος. Όλα αυτά παρότι από τη διοίκηση της ομάδας λεγόταν μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου πως απλώς υπήρχε ένας προβληματισμός για τις ήττες από ΠΑΟΚ και Στουρμ για την εικόνα της ομάδας.

Στο σημερινό ραντεβού, ο μάνατζερ του 47χρονου προπονητή αναμένεται να ζητήσει να υπάρξει ξεκάθαρη θέση της διοίκησης απέναντι στον προπονητή. Γιατί μπορεί μεν η τελευταία νίκη να έφερε ηρεμία, αλλά κανείς δεν διαβεβαιώνει πως ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ασφαλής και δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πως θα παραμείνει στη θέση του σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό (15/10). Ο ατζέντης του Ισπανού προπονητή αναμένεται να ζητήσει στήριξη με αποδείξεις, πιθανώς και με κάποια ανακοίνωση που θα απομακρύνει τα σύννεφα που υπάρχουν.

Κόσμος και… έσοδα

Σήμερα κυκλοφορούν τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 15 Οκτωβρίου. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ αισιοδοξεί πως το ΟΑΚΑ θα γεμίσει από κόσμο και πέρα από την απαραίτητη ώθηση που θα δώσει στην ομάδα, θα φέρει και αρκετά χρήματα στα ταμεία.

Λίγες οι πιθανότητες

Πιθανώς σήμερα να γίνει νέα επαφή των ανθρώπων της Petit Chateau με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Η εταιρεία που ενδιαφέρεται να επενδύσει στο σύλλογο, συνεχίζει να προβάλει κάποια γραφειοκρατικά προβλήματα ως δικαιολογία για τη μη εμφάνιση των 2-2,5 εκατ. ευρώ που έχει τάξει. Ακόμη κι αν παρουσιάσει όμως τα χρήματα, είναι αμφίβολο αν θα προχωρήσει το deal. Ο λόγος είναι πως ο Σταύρος Αδαμίδης δεν συζητά καν το ενδεχόμενο να αποκτήσει η Petit Chateau δικαιώματα πάνω στους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ.

Εφόσον δεν προχωρήσει η συμφωνία με την Petit Chateau και δεν προκύψει κάποια έκπληξη από άλλον ενδιαφερόμενο επενδυτή, είναι απίθανο να γίνει μεταγραφή άλλου παίκτη, παρά το ενδιαφέρον για τον Λεάντρο Άλβαρες και τον Χαβιέ Τομάς, που μένουν ελεύθεροι από τον Ολυμπιακό Βόλου. Άλλωστε υπάρχουν τόσες οφειλές απέναντι σε ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ, υπαλλήλους και λοιπούς πιστωτές, που μία ή δύο μεταγραφές θα αποτελούσαν πρόκληση για τους απλήρωτους, παρά τις ανάγκες που έχει η ομάδα για ενίσχυση σε μεσαία γραμμή και κέντρο άμυνας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x