Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Αποκλειστικό: Κίνδυνος μη μετάδοσης του αγώνα Ολυμπιακού-Ντόρτμουντ!

Πρόταση-σοκ έγινε στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης της ΕΡΤ. Πιο συγκεκριμένα, προτάθηκε να μην μεταδοθεί ο αγώνας Ολυμπιακού-Ντόρτμουντ (για το Τσάμπιονς Λιγκ) την ερχόμενη Τετάρτη, αν δεν γίνουν τροποποιήσεις στο νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση για την δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Στην γενική συνέλευση της ΕΡΤ έπεσε πρόταση, αν δεν υπάρξουν οι απαιτούμενες (απ’ τους εργαζόμενους) τροποποιήσεις στο νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, για την δημόσια ραδιοτηλεόραση και θα πρέπει να έχει ψηφιστεί ως τις 20/10, τότε να μην δοθεί η άδεια για την μετάδοση του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ντόρτμουντ, παρά την συμμετοχή της Ομοσπονδίας εργαζομένων στην απεργία της ΓΣΕΕ.
Θα δοθεί η άδεια μόνο για να δοθεί το σήμα του αγώνα στις χώρες του εξωτερικού, αλλά θα πρέπει να τονιστεί πως αν δεν μεταδοθεί ο αγώνας στην Ελλάδα, τότε θα υπάρξει ενεργοποίηση ρήτρας που περιλαμβάνεται στη σύμβαση της ΕΡΤ με την ΤΕΑΜ.

48ωρη απεργία στην ΕΡΤ
Πέμπτη και Παρασκευή (13 και 14/10) θα γίνει 48ωρη απεργία στην ΕΡΤ, κάτι που αποφάσισε η ΕΣΗΕΑ και δέχτηκαν οι εργαζόμενοι της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στην γενική συνέλευση που ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά.

Σε όλα τα δημόσια ΜΜΕ
Η απόφαση της ΕΣΗΕΑ για την 48ωρη απεργία είναι για όλα τα δημόσια ΜΜΕ (ΑΠΕ, ΕΡΤ, γενική γραμματεία Τύπου, ΕΡΤ 3).

Συναντήσεις με Κουρή, Ψυχάρη
Στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης 13/10 θα γίνει συνάντηση αντιπροσωπείας της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ, με τον ιδιοκτήτη του «Φίλαθλου», Γιώργο Κουρή. Αργότερα, το απόγευμα, θα υπάρξει συνάντηση του διασωματειακού των συνεργαζόμενων Ενώσεων στα ΜΜΕ με τον Σταύρο Ψυχάρη, με τον οποίο θα συζητηθούν τα όσα γίνονται στον ΔΟΛ και πιθανώς για την ΣΣΕ στις εφημερίδες.

Η είδηση μιας απαγωγής και το μεγάλο έγκλημα
Γιατί γέμισε η Αθήνα καλάσνικοφ; Γιατί πολλά μέλη συμμοριών που συλλαμβάνονται δεν προφυλακίζονται; Ποιά είναι η συμμετοχή των «ξένων» και ποιά των Ελλήνων στην εγκληματικότητα; Γιατί πολλοί δράστες είναι παιδιά της 2ης γενιάς μεταναστών; Η οικονομική κρίση τι σχέση έχει με την αύξηση της εγκληματικότητας; Ποιοί σκοτώνουν για ένα κινητό ή ένα ρολόι; Με ποιούς τρόπους θα μπορούσε η Αθήνα να γίνει μια πιο ασφαλής πόλη; Το μοντέλο της «μηδενικής ανοχής» που επέλεξε η Νέα Υόρκη τη δεκαετία του ‘90 είναι μια λύση για την Αθήνα;
Αυτά τα ερωτήματα θα προσπαθήσουν να απαντήσουν οι «Πρωταγωνιστές» την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στις 23:15, στο MEGA.
Η δημοσιογραφική ομάδα των «Πρωταγωνιστών» ερευνά την υπόθεση της απαγωγής της 22χρονης Σοφίας Γκόντα στα Ιωάννινα καθώς και τη δολοφονία του κοσμηματοπώλη Γιώργου Αλεξόπουλου στην Λυκόβρυση Αττικής. Ο Σταύρος Θεοδωράκης συνομιλεί με τη γυναίκα και τη μητέρα του Αλεξόπουλου καθώς και με την απαχθείσα Σοφία, κόρη του πρώην Δημάρχου Ιωαννίνων, Νίκου Γκόντα.
Επίσης, στους «Πρωταγωνιστές» μιλούν αστυνομικοί και δικαστές, ο εγκληματολόγος Γιάννης Πανούσης και ο Κυριάκος Ρερρές συντάκτης μιας μεγάλης έρευνας για την γκετοποίηση και την εγκληματικότητα στην Αθήνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x