Stoiximan Super League

ΠΑΕ ΑΕΚ εναντίον… Τύπου!

Ανακοίνωση που αποδίδει μέρος της… ασταθούς εικόνας της ΑΕΚ στον Τύπο εξέδωσε την Κυριακή η ΠΑΕ. Η διοίκηση της «Ένωσης» εντοπίζει δόλο σε δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για επικείμενες προσφυγές και θεωρώντας πως αυτά διαψεύστηκαν από δηλώσεις των ποδοσφαιριστών, τα εντάσσει σε «προσπάθεια αποσταθεροποίησης της ΠΑΕ από τον πρωταρχικό της στόχο, που είναι η εξεύρεση μιας οριστικής και βιώσιμης λύσης για το μέλλον της ομάδας».

Ανακοίνωση που αποδίδει μέρος της… ασταθούς εικόνας της ΑΕΚ στον Τύπο εξέδωσε την Κυριακή η ΠΑΕ.

Η διοίκηση της «Ένωσης» εντοπίζει δόλο σε δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για επικείμενες προσφυγές και θεωρώντας πως αυτά διαψεύστηκαν από δηλώσεις των ποδοσφαιριστών, τα εντάσσει σε «προσπάθεια αποσταθεροποίησης της ΠΑΕ από τον πρωταρχικό της στόχο, που είναι η εξεύρεση μιας οριστικής και βιώσιμης λύσης για το μέλλον της ομάδας».


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Μετά τα "έγκριτα" δημοσιεύματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, τα οποία ενημέρωναν τον φίλαθλο κόσμο περί δήθεν προσφυγών που θα έκαναν οι ποδοσφαιριστές μας και που διαψεύστηκαν από τους ίδιους, συνεχίζεται να παρατηρείται μια προσπάθεια αποσταθεροποίησης της ΠΑΕ ΑΕΚ από τον πρωταρχικό της στόχο, που είναι η εξεύρεση μιας οριστικής και βιώσιμης λύσης για το μέλλον της ομάδας.

Οποιοσδήποτε προσπαθήσει να διαστρεβλώσει και να παραποιήσει καταστάσεις θα μας βρει απέναντί του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x