Stoiximan Super League

Τη Δόξα πολλοί… ενίκησαν!

Ο Εργοτέλης θα ‘χανε την ευκαιρία; Οι Κρητικοί παραλίγο να πληρώσουν το… υφάκι με το οποίο αντιμετώπισαν την αδύναμη Δόξα, αλλά τελικά επικράτησαν 2-1. Τα γκολ των Φραγκουλάκη και Κατσικοκέρη κράτησαν «φρούριο» το Παγκρήτιο (τέσσερις νίκες σε επτά ματς) κι εκείνο του Κανακούδη -με το οποίο ισοφάρισαν προσωρινά οι Δραμινοί- τουλάχιστον αποκατέστησε μετά από 495 λεπτά τις σχέσεις τους με τα δίχτυα.

Ο Εργοτέλης θα ‘χανε την ευκαιρία;

Οι Κρητικοί παραλίγο να πληρώσουν το… υφάκι με το οποίο αντιμετώπισαν την αδύναμη Δόξα, αλλά τελικά επικράτησαν 2-1.

Τα γκολ των Φραγκουλάκη και Κατσικοκέρη κράτησαν «φρούριο» το Παγκρήτιο (τέσσερις νίκες σε επτά ματς) κι εκείνο του Κανακούδη -με το οποίο ισοφάρισαν προσωρινά οι Δραμινοί- τουλάχιστον αποκατέστησε μετά από 495 λεπτά τις σχέσεις τους με τα δίχτυα.

Στην 8η θέση και σε απόσταση βολής απ' τον συντοπίτη ΟΦΗ σκαρφάλωσαν οι «κιτρινόμαυροι».



Φάουλ εσύ, φάουλ κι εγώ…

Όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια. Κι αν δεν το ‘ξερε, το συνειδητοποίησε για τα καλά ο Εργοτέλης. Μπροστά στο συνηθισμένο… μουσάκι που σχηματίζει ο λιγοστός κόσμος στο πρόσωπο των εξεδρών του Παγκρητίου, η ομάδα του Καραγεωργίου δεν περίμενε το τέλος για να… ξυρίσει τον γαμπρό. Το κακό ήταν πως η «ξυραφένια» εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη (μόλις στο 5’) δεν έκοψε μόνο τα πόδια της Δόξας. Έκοψε και την όρεξη του Εργοτέλη να παίξει μπάλα.

Αφού, λοιπόν, οι Κρητικοί έχασαν δυο μεγάλες ευκαιρίες (με τους Γιαλούση και Τζούνιορ να σημαδεύουν τον τερματοφύλακα και τα πουλιά αντίστοιχα) σκέφτηκαν πως το δευτέρο γκολ που θα κλείδωνε τη νίκη «μπορεί να μπει κι αργότερα, αδερφέ». Και το πλήρωσαν. Όχι με κάποια οργανωμένη επίθεση των Δραμινών (τέτοια δεν έδειχναν ικανοί να εκδηλώσουν). Αλλά με το ίδιο νόμισμα (εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Κανακούδη) που ήταν αρκετό για να… αγοράσει το πρώτο γκολ των «μαυραετών» στο πρωτάθλημα.

Ένα κερί στον… Κατσικοκέρη!

Αντίθετα με τη διάθεση για καθισιό που έδειξε μετά το πρώτο γκολ, ο Εργοτέλης επέστρεψε φουριόζος από τ’ αποδυτήρια. Το κακό με τους φουριόζους είναι πως ενίοτε γίνονται «φλύαροι». Τόσο πολύ ώστε να κλείνουν μεν τον αντίπαλο στην περιοχή (όχι ότι χρειαζόταν κάποιον να τους κλείσει, το κατάφερναν και μόνοι τους), αλλά να μην μπορούν και να συνδυαστούν για να φτιάξουν ευκαιρίες.

Βλέποντας, λοιπόν, ότι δεν μπορούσε να διασπάσει το τείχος απ’ το έδαφος, η ομάδα του Καραγεωργίου είπε να δοκιμάσει… από αέρος. Και δικαιώθηκε. Η γλυκιά εκτέλεση φάουλ του Λεάλ χρείαστηκε απλά το (καθοριστικό πάντως) άγγιγμα απ’ το κεφάλι του Κατσικοκέρη για να λυτρώσει τους Κρητικούς. Δεν χρειάστηκε, δε, τίποτα παραπάνω απ’ το να προστατέψουν εκείνοι μέχρι το τέλος το σκορ για να πάρουν μια νίκη που τους υπενθύμισε ότι κανένα ματς δεν κερδίζεται με τα λόγια.

Δείτε πώς παρακολουθήσατε σε real time την εξέλιξη του αγώνα από το www.sport-fm.gr





ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Βίσιο, Σαρρής, Σασιασβίλι, Γιαλούσης, Φραγκουλάκης (90’+1’ Μπουχαλάκης), Ζούνιορ, Κουτσιανικούλης (65’ Καρέλης), Κυριακίδης, Μπούντιμιρ (35’ λ.τ. Λεάλ), Κατσικοκέρης

Στον πάγκο έμειναν οι: Πίρσον, Γιοβάνοβιτς, Χρυσοφάκης, Νταντόμο

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Ρόκα, Τριποτσέρης, Κανακούδης, Βέρτζος, Έρος (79’ Τοπούζης), Στεργιανός (35’ Αμπουμπακάρι), Κατσικογιάννης, Σοϊλέδης, Λεάντρο, Καπέλ (46’ Πιτσόκος), Αραβίδης

Στον πάγκο έμειναν οι: Σέρεμετ, Σικαλιάς, Ρούτσης, Αγγελούδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαπέτρου (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Τσολάκης (Αθηνών), Σταματόγλου (Καβάλας)

ΓΗΠΕΔΟ: Παγκρήτιο





Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x