Stoiximan Super League

«Μας νίκησαν με δυο φάσεις»

Στα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του -τα οποία αμφότερα προήλθαν από στημένες φάσεις- στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη (2-1) ο Μάκης Κατσαβάκης. Ο νέος τεχνικός της Δόξας Δραμας δήλωσε ευχαριστημένος απ’ την προσπάθεια των παικτών του και τόνισε πως αυτή θα μπορούσε να της έχει δώσει κάτι παραπάνω, αν δεν υπήρχαν οι δυο στατικές φάσεις των Κρητικών και οι δυο αναγκαστικές αλλαγές στις οποίες υποχρεώθηκε.

Στα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του -τα οποία αμφότερα προήλθαν από στημένες φάσεις- στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη (2-1) ο Μάκης Κατσαβάκης.

Ο νέος τεχνικός της Δόξας Δραμας δήλωσε ευχαριστημένος απ’ την προσπάθεια των παικτών του και τόνισε πως αυτή θα μπορούσε να της έχει δώσει κάτι παραπάνω, αν δεν υπήρχαν οι δυο στατικές φάσεις των Κρητικών και οι δυο αναγκαστικές αλλαγές στις οποίες υποχρεώθηκε.

«Έγινε μια καλή προσπάθεια από τα παιδιά. Μέσα σε δύο μέρες προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα και κυρίως να πιέσουμε ψηλά. Δυστυχώς χάσαμε δύο αλλαγές, που ήταν αναγκαστικές και μας οδήγησαν σε αλλαγή πλάνων», ανέφερε αρχικά ο Κατσαβάκης.

Αφού τόνισε, λοιπόν, ότι «ο Εργοτέλης με δύο στατικές φάσεις πήρε τη νίκη», εξέφρασε την άποψη πως «μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο από αυτό το ματς».

Ερωτώμενος, τέλος, για το πώς βλέπει το μέλλον, ο τεχνικός της Δόξας τόνισε πως «θα βελτιώσουμε κάποια πράγματα, θα επιστρέψουν και ορισμένοι τραυματίες, ενώ λογικά θα ενισχυθούμε» και δήλωσε αισιόδοξος ότι «παιχνίδι με το παιχνίδι θα είμαστε βελτιωμένοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x