sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Η ζωή χωρίς τον Λέτο…

Τα είχε «χύμα» με την ήττα από τον ΠΑΟΚ, του ήρθαν και… τσουβαλάτα με τον Σεμπάστιαν Λέτο! Ακριβώς τη στιγμή που τον είχε μεγαλύτερη ανάγκη, ο Παναθηναϊκός στον Αργεντινό και το sport-fm.gr θυμάται τι έγινε τις προηγούμενες φορές που κλήθηκε ν’ αγωνιστεί χωρίς αυτόν.

Τα είχε «χύμα» με την ήττα από τον ΠΑΟΚ, του ήρθαν και… τσουβαλάτα με τον Σεμπάστιαν Λέτο!

Ακριβώς τη στιγμή που τον είχε μεγαλύτερη ανάγκη, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Αργεντινό και το sport-fm.gr θυμάται τι έγινε τις προηγούμενες φορές που κλήθηκε ν’ αγωνιστεί χωρίς αυτόν.

Ο Αργεντινός πήρε την σκυτάλη από τον Τζιμπρίλ Σισέ και έγινε ο νέος ηγέτης του «τριφυλλιού». Σε μια δύσκολη στιγμή, μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, ήταν αυτός που την… πήρε από το χέρι προκειμένου να την αναγεννήσει από τις στάχτες της. Μέχρι ένα σημείο τα κατάφερε.

Ο Λέτο άρχισε να σκοράρει με όλους τους τρόπους και μαζί με τους συμπαίκτες του έφερε τους «πράσινους» στην κορυφή της βαθμολογίας παίζοντας μάλιστα και καλό ποδόσφαιρο. Ο Αργεντινός άφησε το αριστερό άκρο και μεταμορφώθηκε σε έναν επιθετικό, ο οποίος έβγαινε από την περιοχή και άνοιγε χώρους στους υπόλοιπους. Η ομάδα χτίστηκε, με τα παιχνίδια, πάνω σε αυτόν και ο Λέτο σε κάθε παιχνίδι έδειχνε πως είναι ο ηγέτης της.

Η πρώτη φορά, όμως, που θα κληθεί να τα καταφέρει χωρίς αυτόν, έρχεται. Ο 25χρονος άσος συμπληρώνει κάρτες και ο Φερέιρα αποφασίζει να εκτίσει στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου, κόντρα στον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο. Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει προβλήματα ανάπτυξης και παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας την τελευταία… στιγμή με ένα τέρμα του Τοτσέ.

Στη συνέχεια επιστρέφει και το «τριφύλλι» παίρνει τρεις σερί νίκες με το… αγαπημένο του 1-0. Κέρκυρα, ΠΑΣ και Ατρόμητος είναι τα θύματα. Ο Λέτο έχει φτάσει τα 15 γκολ σε 17 αγώνες και φιγουράρει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα.

Η χονδροπάθεια τον χτυπάει στο γόνατο και τα προβλήματα κάπου εκεί ξεκινούν και για τον Παναθηναϊκό. Η πρώτη αναμέτρηση κρύβει δύσκολη νίκη στη Θεσσαλονίκη, κόντρα στη Δόξα Δράμας, χάρη σε γκολ του Τοτσέ. Στη συνέχεια, έρχεται η ήττα στη Λιβαδειά με το… δικό του 1-0, ενώ ακολουθούν και δύο νίκες με Ξάνθη και Εργοτέλη, με σκορ 2-0 και 3-0 αντίστοιχα.

Τα σκορ δεν μαρτυρούν την ακριβή εικόνα της αναμέτρησης, καθώς όλα τα τέρματα τα πέτυχαν στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ειδικά με τους ακρίτες στα τελευταία 15 λεπτά της αναμέτρησης. Τα προβλήματα στην ανάπτυξη είναι εμφανή, ενώ και η προσωπικότητα του Αργεντινού λείπει. Τελευταίο στη σειρά των παιχνιδιών είναι αυτό με τον ΠΑΟΚ. Η ήττα, με 2-0, δεν επιτρέπει στον Παναθηναϊκό να μείνει στην κορυφή και ο Ολυμπιακός τον αφήνει στο -1.

Τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, είναι τα πιο σημαντικά της χρονιάς, όμως ο Αργεντινός δεν θα μπορέσει να βοηθήσει. Το πρόβλημα στο γόνατο συνεχίζεται και μαζί τα προβλήματα για την ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Είναι δύσκολη η ζωή, χωρίς τον Σεμπάστιαν Λέτο…













Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x