Stoiximan Super League

Τζεμπούρ: «Τιμή η Μαρσέιγ, αλλά…»

Τιμή χαρακτήρισε ο Ραφίκ Τζεμπούρ το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Equipe». Ο επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα, καθώς εδώ βρήκε το… δρόμο μου όπως τόνισε, ενώ αποκάλυψε πως έχει στα χέρια του τέσσερις με πέντε προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες.

Τιμή χαρακτήρισε ο Ραφίκ Τζεμπούρ το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Equipe».

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα, καθώς εδώ βρήκε το… δρόμο μου όπως τόνισε, ενώ αποκάλυψε πως έχει στα χέρια του τέσσερις με πέντε προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραφίκ Τζεμπούρ:

Για το αν συζητά επίσημα με την Μαρσέιγ: «Προς στιγμήν, θα ήθελα να ξεκουραστώ ύστερα από μία μακρά σεζόν. Δεν θέλω να το σκέφτομαι, ακόμα και αν οι μάνατζέρ μου δουλεύουν γι’ αυτό».

Για το αν η προοπτική της Μαρσέιγ τον ενδιαφέρει προσωπικά: «Για να μη λέμε ψέματα, η Μαρσέιγ συγκαταλέγεται στις παραδοσιακές ομάδες της Γαλλίας, ακόμα και της Ευρώπης. Όλοι ξέρουμε την θέρμη των οπαδών της. Και αυτό το είδα στις φετινές αναμετρήσεις του Champions League. Εάν τα πράγματα πάνε στη σωστή κατεύθυνση, είναι λογικό να τα… ακούσω».

Για το αν όντως έχει μιλήσει με τη Μαρσέιγ: «Η Μαρσέιγ είναι ένας μεγάλος σύλλογος, παρά την κρίση αποτελεσμάτων που είχε φέτος. Είναι τιμή για μένα, να είμαι στη λίστα των επιθετικών της Μαρσέιγ».

Για το αν είναι κοντά στην έξοδο από τον Ολυμπιακό: «Έχω δεχθεί τέσσερις με πέντε προτάσεις από καλές ευρωπαϊκές ομάδες και αυτό με έχει βάλει σε σκέψη. Από τότε που ήρθα στην Ελλάδα, πέρασαν επτά χρόνια, ξέρω πολύ καλά τη χώρα και τους ανθρώπους. Ίσως να ήρθε η στιγμή να δω κάτι καινούριο, αλλά ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα, η οποία αγωνίζεται για πολλά χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και η πρόκληση αυτή παραμένει ελκυστική».

«Βρήκα το… δρόμο μου στην Ελλάδα»

Σε σχετική ερώτηση για το αν έχει κάνει λάθη στην καριέρα του, καθώς έφυγε σε μικρή ηλικία από τη Γαλλία και δεν τον έμαθε ο κόσμος της χώρας: «Όταν ήμουν μικρός έκανα κάποια λάθη και ήμουν μακριά από την επιτυχία. Όμως, το κατάλαβα και είμαι χαρούμενος για αυτά που έχω κάνει μέχρι τώρα. Αλλά, στην Ελλάδα βρήκα το δρόμο μου, αγωνιζόμενος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα περισσότερα χρόνια. Τώρα, εάν πάω σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και να διεκδικώ το Champions League με ομάδα της Ligue 1, αυτό είναι ενδιαφέρον. Εάν συμφωνώ εγώ, συμφωνήσει ο Ολυμπιακός, τότε θα δοκιμάσω αλλού την τύχη μου».

Τέλος, για το αν ήρθε η ώρα να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, αφού την επόμενη χρονιά λήγει το συμβόλαιό του: «Αυτό το καλοκαίρι, θα είναι πολύ σημαντικό για την καριέρα μου. Υπάρχει ένα δίλημμα στον Ολυμπιακό. Ξέρω πως η ομάδα είτε θα επιδιώξει να ανανεώσει το συμβόλαιό μου, είτε θα με πουλήσει γιατί το επόμενο καλοκαίρι θα είμαι ελεύθερος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x