Stoiximan Super League

Πιστοποιητικό και ο Πλατανιάς

Τέλος καλό όλα καλά για τον Πλατανιά, καθώς ο σύλλογος με ανακοίνωσή του κοινοποίησε ότι η ΠΑΕ εξασφάλισε κανονικά το πιστοποιητικό συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η ΕΕΑ την περασμένη εβδομάδα δεν είχε δώσει στους Χανιώτες την πιστοποίηση, καθώς είχε βρει ελλείψεις στον φάκελο που είχε καταθέσει η ομάδα.

Τέλος καλό όλα καλά για τον Πλατανιά, καθώς ο σύλλογος με ανακοίνωσή του κοινοποίησε ότι η ΠΑΕ εξασφάλισε κανονικά το πιστοποιητικό συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η ΕΕΑ την περασμένη εβδομάδα δεν είχε δώσει στους Χανιώτες την πιστοποίηση, καθώς είχε βρει ελλείψεις στον φάκελο που είχε καταθέσει η ομάδα.

Το πρόβλημα ήταν στο γεγονός ότι ο σύλλογος της Κρήτης δεν είχε προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και δεν μπορούσε να αποδείξει την ύπαρξη χρημάτων.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του Πλατανιά μέσω τραπεζικών αποδείξεων έδωσαν τις απαραίτητες εγγυήσεις, με αποτέλεσμα η ομάδα να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς έλαβε σήμερα, από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα Super League ΟΠΑΠ»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x