Στο περιθώριο της κλήρωσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, στο Μονακό θα γίνει (μετά το τέλος της) η απαραίτητη σύσκεψη των καναλιών που έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα με εκπροσώπους της ΟΥΕΦΑ, για τις παραγωγές των αγώνων που στην Ελλάδα θα είναι οι τρείς (εντός έδρας) του Ολυμπιακού...
Για τις ανάγκες αυτών των συζητήσεων θα βρίσκονται στον τόπο της κλήρωσης άνθρωποι της Nova, ενώ η ΕΡΤ θα έχει δύο, τον δημοσιογράφο που θα κάνει και τον σχολιασμό, ενώ την Παρασκευή θα είναι στην περιγραφή του αγώνα του Σούπερ Καπ (Τσέλσι-Ατλέτικο Μ.), καθώς και τον προϊστάμενο της αθλητικής διεύθυνσης.
Nova και ΕΡΤ θα επικεντρωθούν στην προετοιμασία των παραγωγών των αγώνων του Ολυμπιακού, ενώ στο Μονακό θα βρίσκονται και άνθρωποι των ξένων καναλιών, τα οποία θα κάνουν τις αντίστοιχες παραγωγές στις εκτός έδρας αναμετρήσεις των «ερυθρόλευκων».
Σε κάθε περίπτωση, το ...πάρτι του Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινάει, κάτι που έχει να κάνει (και) με το τηλεοπτικό του σκέλος.
Θα πρέπει να τονιστεί πως ανάλογου τύπου συζητήσεις θα γίνουν και την Παρασκευή για το Europa League.
«Καθαρίζει» το τοπίο στα τηλεοπτικά του Europa League
Την Πέμπτη το βράδυ, με τις ρεβάνς (πλέι-οφ του Europa League) Νιούκαστλ-Ατρόμητου και Ραπίντ Β.- ΠΑΟΚ, θα ξεκαθαρίσει το τηλεοπτικό σκέλος της διοργάνωσης στην χώρα μας.
Αναλύσαμε και χθες πως η παρουσία μόνο του Παναθηναϊκού ή και των ΠΑΟΚ, Ατρόμητου στους ομίλους, θα καθορίσει και το πλάνο μεταδόσεων ΑΝΤ1 και Nova στην διοργάνωση.
Όλα αυτά με δεδομένο πως ο ΑΝΤ1 έχει την πρώτη επιλογή και η Nova τις υπόλοιπες, άρα το συνδρομητικό θέλει πάση θυσία τις προκρίσεις ΠΑΟΚ, Ατρόμητου.
Από εβδομάδα στο Δ. Σ. της ΕΡΤ
Δεν προχώρησαν στο σημερινό (29/8) Δ. Σ. της ΕΡΤ διάφορα θέματα που είχαν να κάνουν με θέσεις στην ιεραρχία της δημόσιας τηλεόρασης. Οι αποφάσεις (και οι ανακοινώσεις) στα επίμαχα θέματα αναμένονται μάλλον την Τρίτη
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






