Παραολυμπιακοί Αγώνες

Διετής αποκλεισμός για τρεις αθλητές

Βαριές «καμπάνες» έπεσαν σε τρεις αθλητές της άρσης βαρών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, καθώς βρέθηκαν θετικοί σε έλεγχο ντόπινγκ. Πιο συγκεκριμένα, η παραολυμπιακή επιτροπή αντί-ντόπινγκ κοντρόλ απέκλεισε από κάθε δραστηριότητα για τα επόμενα δύο χρόνια τους Ρώσους Νικολάι Μαρφίν, Βαντίμ Ρακίτιν, καθώς και τον Γεωργιανό Σότα Ομαρασβίλι.

Βαριές «καμπάνες» έπεσαν σε τρεις αθλητές της άρσης βαρών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, καθώς βρέθηκαν θετικοί σε έλεγχο ντόπινγκ.

Πιο συγκεκριμένα, η παραολυμπιακή επιτροπή αντί-ντόπινγκ κοντρόλ απέκλεισε από κάθε δραστηριότητα για τα επόμενα δύο χρόνια τους Ρώσους Νικολάι Μαρφίν, Βαντίμ Ρακίτιν, καθώς και τον Γεωργιανό Σότα Ομαρασβίλι.

Ο Ρακίτιν είχε προλάβει να αγωνιστεί στην κατηγορία των -90κιλών, σε αυτή όπου ο Έλληνας πρωταθλητής Παύλος Μάμαλος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, τερματίζοντας έβδομος.

Από την άλλη, ο Μαρφίν είχε «κοπεί» πριν προλάβει να συμμετάσχει στα 100κιλά, ενώ ο τρίτος της «παρέας», Ομαρασβίλι είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο μετά από την ανεπιτυχή προσπάθειά του στα 60κιλά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x