Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Ρότσα στον ΑΝΤ1 και γαλλικό στην ΕΤ3 (;)

Μετά το τέλος του αυριανου (22/11) παιχνιδιού, Παναθηναϊκού-Μάριμπορ, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Χουάν Ραμόν Ρότσα θα βρεθεί στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο του ΑΝΤ1 στο ΟΑΚΑ και θα παραχωρήσει συνέντευξη στους Ιάκωβο Φιλιππούση, Μιχάλη Τσώχο.

Μετά το τέλος του αυριανου (22/11) παιχνιδιού, Παναθηναϊκού-Μάριμπορ, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Χουάν Ραμόν Ρότσα θα βρεθεί στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο του ΑΝΤ1 στο ΟΑΚΑ και θα παραχωρήσει συνέντευξη στους Ιάκωβο Φιλιππούση, Μιχάλη Τσώχο.

Ο δε Γιάννης Γκούμας θα κάνει τον σχολιασμό της αναμέτρησης σε όλη την διάρκεια του 90λεπτου. Η ενημέρωση απ' τον ΑΝΤ1: «Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΧΟΥΑΝ ΡΑΜΟΝ ΡΟΤΣΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΙΑΚΩΒΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗ, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ EUROPA LEAGUE LIVE.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Μην χάσετε την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου ζωντανά από τον ΑΝΤ1 την κρίσιμη μάχη του τριφυλλιού κόντρα στη Μάριμπορ.

Από τις 19:40 μπείτε στο κλίμα της σπουδαίας αναμέτρησης με το PRE - GAME SHOW και τις ζωντανές συνδέσεις από το Ολυμπιακό Στάδιο, καθώς και όλα τα τελευταία νέα.

Στις 20:00 ξεκινάει η live μετάδοση του αγώνα σε περιγραφή του Μιχάλη Τσώχου, μαζί του θα σχολιάζει και ο Γιάννης Γκούμας. Ώρα τελικού για τον Παναθηναϊκό, με τη νίκη να αποτελεί το μόνο αποτέλεσμα που θα καταφέρει να τον κρατήσει ζωντανό στη μάχη της πρόκρισης.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Τριανταφυλλίδης

Στις 12 το βράδυ έρχεται το EUROPA LEAGUE LIVE. Μην χάσετε την πρώτη αποκλειστική συνέντευξη που θα δώσει ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Χουάν Ραμόν Ρότσα αμέσως μετά το τέλος του ματς, στον Ιάκωβο Φιλιππούση.

Ακόμα παρακολουθήστε όλο το ρεπορτάζ και το παρασκήνιο από το Ολυμπιακό Στάδιο, τις αντιδράσεις, αλλά και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών για τον κρίσιμο αγώνα του Παναθηναϊκού. Αλλά και όπως πάντα, όλη τη δράση της 5ης αγωνιστικής με εκτεταμένα στιγμιότυπα της άλλης αναμέτρησης του ομίλου Λάτσιο-Τότεναμ, που ενδιαφέρει άμεσα τους πράσινους, καθώς και όλα τα γκολ και τις φάσεις της βραδιάς.

Οι κρίσιμες μάχες των πρασίνων ολοκληρώνονται στις 6 Δεκεμβρίου στις 22:05 με το ματς Τότεναμ – Παναθηναϊκός».

Η ΕΤ3 και το γαλλικό Πρωτάθλημα
Ζωηρό είναι τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδιαφέρον της ΕΤ3, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του γαλλικού Πρωταθλήματος (όσου απέμεινε).

Εξελίξεις στο θέμα θα υπάρξουν μέχρι το τέλος του 2012, ενώ θα πρέπει να τονιστεί πως τα δικαιώματα του γαλλικού τα χειρίζεται στην Ελλάδα η εταιρία που έχει και το αγγλικό Κύπελλο που, επίσης, θέλει η ΕΤ3.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x