Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Στο «βάθος» ...Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για Nova!

Το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός πέρασε, την ερχόμενη ξεχωρίζει (στην 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας) το Πανιώνιος-Παναθηναϊκός και ακολουθεί η «μητέρα» των μαχών, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (9/12) που παραμένει τέτοια ακόμα και αν η βαθμολογική απόσταση που χωρίζει τους δύο «αιωνίους». Στη Nova έχουν κάνει ήδη τις πρώτες σκέψεις που θα μορφοποιήσουν τη νέα εβδομάδα.

Το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός πέρασε, την ερχόμενη ξεχωρίζει (στην 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας) το Πανιώνιος-Παναθηναϊκός και ακολουθεί η «μητέρα» των μαχών, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (9/12) που παραμένει τέτοια ακόμα και αν η βαθμολογική απόσταση που χωρίζει τους δύο «αιωνίους».

Στη Nova έχουν κάνει ήδη τις πρώτες σκέψεις που θα μορφοποιήσουν τη νέα εβδομάδα.

Το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός θα είναι το τελευταίο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς και ως τέτοιο θα το αντιμετωπίσει το συνδρομητικό που αναμένεται να ξεκινήσει τις αναφορές του στην μεγάλη αναμέτρηση απ' την άλλη Δευτέρα.

Για το ντέρμπι «αιωνίων» υπάρχουν κάποιες βασικές τηλεοπτικές πτυχές του, σε σχέση και με το παιχνίδι του ΟΑΚΑ της περασμένης σεζόν, που θα ξεκαθαρίσουν στη Nova τις τελευταίες μέρες της ερχόμενης εβδομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x