Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Ο Ολυμπιακός ...μεταφέρεται στη Nova, ο Παναθηναϊκός στην ΕΡΤ

Η νέα νίκη του Ολυμπιακού στο Κάουνας διευρύνει το κλίμα ευφορίας σε Nova και ΕΡΤ αναφορικά με την φετινή Ευρωλίγκα μπάσκετ και τις προοπτικές που υπάρχουν για τις δύο ελληνικές ομάδες ...με βλέψεις για το φάιναλ-φορ της διοργάνωσης.

Η νέα νίκη του Ολυμπιακού στο Κάουνας διευρύνει το κλίμα ευφορίας σε Nova και ΕΡΤ αναφορικά με την φετινή Ευρωλίγκα μπάσκετ και τις προοπτικές που υπάρχουν για τις δύο ελληνικές ομάδες ...με βλέψεις για το φάιναλ-φορ της διοργάνωσης.

Κυρίως, όμως, και για να μην πάμε τόσο μακριά, το συνδρομητικό και η δημόσια τηλεόραση «κάνουν όρεξη» για την επόμενη φάση των ομίλων, η οποία αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, ακόμα μεγαλύτερο απ' αυτό που παρουσιάζεται στην πρώτη. Και, κυρίως, με περισσότερα εξαιρετικά ανταγωνιστικά (και εμπορικά) παιχνίδια.

Η αλλαγή καναλιού (μία μέρα πριν) της μετάδοσης του αγώνα Ζαλγκίρις-Ολυμπιακού «έκατσε» στη ΝΕΤ και αποδείχτηκε πως το δεύτερο κρατικό κανάλι που καλύπτει τα μεγάλα γεγονότα πρέπει να παγιωθεί στην κάλυψη της Ευρωλίγκα μπάσκετ, τουλάχιστον από εδώ και πέρα, καθώς τα παιχνίδια γίνονται «καυτά».

Στην ένατη αγωνιστική της πρώτης φάσης των ομίλων, η ΕΡΤ θα δείξει την αναμέτρηση, Παναθηναϊκού-Φενέρμπαχτσέ και η Nova το Τσεντέβιτα-Ολυμπιακός.

Αυτό το ...πινγκ-πονγκ μεταδόσεων θα εξακολουθήσει ως το τέλος και αυτό που θέλουν τα δύο κανάλια που έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα είναι να συνεχιστούν οι εντυπωσιακές εμφανίσεις, τα θετικά αποτελέσματα και να συντηρηθούν οι προσδοκίες των φίλων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

«Καυτή» εβδομάδα στη Nova
Μπάλα μέχρι… τελικής πτώσης είναι το καλύτερο δώρο που προσφέρει η Nova, στους συνδρομητές της, μέσω των αθλητικών καναλιών της, την ερχόμενη εβδομάδα, με παιχνίδια για όλα τα… γούστα. Super League, Champions League, Europa League, Euroleague και φυσικά η «μητέρα των μαχών», το ελληνικό «El Classico», Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, είναι το… ελκυστικό πακέτο, που περιμένει κάθε φίλο του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ.

• Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου
Η αρχή της πανδαισίας στα Novasports γίνεται την Δευτέρα 3/12, με το πρώτο φετινό παιχνίδι της ΑΕΚ, εκτός Σαββατοκύριακου, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, σε ένα ματς ιδιαίτερα αμφίρροπο.

• Τρίτη 4 Δεκεμβρίου
Τη σκυτάλη την Τρίτη 4/12 παίρνει το Champions League με την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων. Φυσικά ξεχωρίζει ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο οποίος μπορεί να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά δεν παύει να αποτελεί πρόκληση η νίκη επί των «κανονιέρηδων».

Τα αθλητικά κανάλια της Nova, εκτός από το ματς των «ερυθρολεύκων» θα δείξουν φυσικά και τα υπόλοιπα παιχνίδια. Απευθείας τους αγώνες Ρεάλ Μαδρίτης – Άγιαξ, Ντόρτμουντ – Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν Ζερμέν – Πόρτο και σε μαγνητοσκόπηση τα παιχνίδια, Μονπελιέ – Σάλκε, Μάλαγα – Άντερλεχτ, Μίλαν – Ζενίτ.

• Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου
Η συνέχεια όμως υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις. Τη Τετάρτη 5/12 ακολουθεί η δεύτερη ημέρα της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και η Nova θα μεταδώσει απευθείας τους αγώνες Σαχτάρ – Γιουβέντους, Σέλτικ – Σπαρτάκ Μόσχας, Μάντσεστερ Γ. – Κλουζ, Τσέλσι - Νόρτζελαντ και σε μαγνητοσκόπηση τα ματς Μπάγερν – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Μπράγκα – Γαλατασαράι αλλά και τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Μπενφίκα.

• Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου
Χωρίς… ανάσα έρχονται στα Novasports και η αυλαία των ομίλων του Europa League. Το μενού; Ιδιαίτερα ελκυστικό. Από νωρίς θα καλυφθούν απευθείας τα ματς Ουντινέζε – Λίβερπουλ, Γιουνγκ Μποις – Ανζί και στη συνέχεια, ακολουθούν τα παιχνίδια Λεβάντε – Ανόβερο, Μάριμπορ – Λάτσιο.

Μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις όμως θα υπάρχουν και για τα παιχνίδια Κοπεγχάγη – Στεάουα, Στουτγάρδη – Μόλντε, ΑΕ Λεμεσού – Μαρσέιγ, Μπορντό – Νιουκάστλ, Πλζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης, Γκενκ –Βασιλεία, Σπόρτιγκ – Βιντεότον, Ίντερ – Νέφτσι Μπακού, Μπιλμπάο – Σπάρτα Πράγας, και Λεβερκούζεν – Ρόζενμποργκ.

Την ίδια ημέρα όμως έχουμε και αγώνες για την 9η αγωνιστική στους ομίλους της Euroleague στο μπάσκετ. Η Nova θα καλύψει απευθείας τα ματς Τσεντεβίτα – Ολυμπιακός, Καντού – Ρεάλ Μαδρίτης, Άλμπα – Ουνικάχα Μάλαγα και σε μαγνητοσκόπηση τα παιχνίδια Παρτιζάν – Μπαρτσελόνα (7/12), ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπεσίκτας και Πρόκομ – Μακάμπι Ελέκτρα.

• Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου
Τη Παρασκευή 7/12 οι λάτρεις της μπάλας, θα ασχοληθούν αποκλειστικά με την Euroleague του μπάσκετ, έτσι ώστε να επιστρέψουν δριμύτεροι για το καλύτερο… επιδόρπιο το Σαββατοκύριακο 8-9/12 και την Superleague.
Τα παιχνίδια που θα καλύψει σε ζωντανή μετάδοση η Nova για την Euroleague είναι Μιλάνο – Ζαλγκίρις, Ολίμπια – Κίμκι, Λιέτουβος – Μπροζέ, Ελάν Σαλόν - Σιένα, Αναντολού Εφές – Κάχα Λαμποράλ.

• Σάββατο 8 Δεκεμβρίου
Κέρκυρα – ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός και Ατρόμητος – ΟΦΗ, είναι τα τρία ματς που θα καλύψει η Nova το Σάββατο 8/12 για το πρωτάθλημα της Superleague και θα αποτελέσουν το… ορεκτικό για την επόμενη ημέρα.

• Κυριακή 9 Δεκεμβρίου
Την Κυριακή 9/12, συντονιστείτε στην Nova και απολαύστε, το… κυρίως μενού με το απόλυτο ελληνικό ντέρμπι, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Πριν τη «μάχη» του ΟΑΚΑ θα μεταδοθούν οι αγώνες Πλατανιάς – Βέροια, Ξάνθη – Πανιώνιος, Αστέρας Τρίπολης- Άρης.


MEGAλη πρωτιά...
Πάνω από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές, κατά μέσο όρο, επέλεξαν να ενημερωθούν καθημερινά από τις Ειδήσεις του MEGA, τον μήνα Νοέμβριο, σχετικά με τα θέματα της επικαιρότητας -με κυρίαρχο την κρίσιμη έκβαση του πρόσφατου Eurogroup σχετικά με το ελληνικό χρέος.

Με ποσοστό 25,3%, τις καθημερινές, και 6,7 μονάδες διαφορά από το δεύτερο στην κατάταξη ALPHA, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Όλγα Τρέμη στην παρουσίαση τις καθημερινές και τον Νίκο Στραβελάκη τα Σαββατοκύριακα, βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης, προσθέτοντας μία ακόμη πρωτιά στη σταθερή και συνεχή επιτυχημένη πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.

Στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η πρωτιά του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα:

Αναλυτικά:

1-29 Νοεμβρίου (Δευτέρα- Παρασκευή)

Μ.Ο. Αρ.Τηλεθεατών

MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ 25,3 1.006.000
ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ 18,6 651.000
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-1 17,4 688.000
STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ 10,6 409.000
ΣΚΑΙ 6,7 300.000
ΝΕΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 4,9 219.000

1-29 Νοεμβρίου (Δευτέρα- Κυριακή)

Μ.Ο. Αρ.Τηλεθεατών

MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ 25,1 980.000
ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ 20,6 715.000
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-1 17,8 691.000
STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ 11,8 448.000
ΣΚΑΙ 6,7 293.000
ΝΕΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 5,2 229.000

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x