Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

H ώρα του «αιώνιου» ντέρμπι στη Nova!

Η νίκη του Παναθηναϊκού στη Ν. Σμύρνη δίνει ακόμα μεγαλύτερη (τηλεοπτική) ώθηση στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής ανάμεσα στους «πράσινους» και στον Ολυμπιακό. Η Nova από αύριο (3/12) μπαίνει στους ρυθμούς του μεγάλου αγώνα, με τον καθορισμό των αφιερωμάτων, αλλά και των καλεσμένων στην pre game εκπομπή.

Η νίκη του Παναθηναϊκού στη Ν. Σμύρνη δίνει ακόμα μεγαλύτερη (τηλεοπτική) ώθηση στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής ανάμεσα στους «πράσινους» και στον Ολυμπιακό. Η Nova από αύριο (3/12) μπαίνει στους ρυθμούς του μεγάλου αγώνα (θα μεταδοθεί σε HD) , με τον καθορισμό των αφιερωμάτων, αλλά και των καλεσμένων στην pre game εκπομπή.

Ωστόσο, πριν απ' το μεγάλο ντέρμπι, η Nova δίνει (χρονικά) προτεραιότητα στον τελευταίο αγώνα του Ολυμπιακού στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Άρσεναλ.

Το 90λεπτο του Καραϊσκάκης που θα διεξαχθεί την Τρίτη θα αποτελέσει το φινάλε στις φετινές μεταδόσεις αγώνων με άμεσο ελληνικό ενδιαφέρον στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ενδιαφέρον, πλέον, «μεταφέρεται» στο Europa League στους «32» του οποίου θα πάρει μέρος ο Ολυμπιακός, ενώ όπως ήδη έχουμε εξηγήσει ο ΑΝΤ1 και η Nova περιμένουν το καθοριστικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Αγγλία κόντρα στην Τότεναμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x