Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Τηλεοπτική «προσήλωση» σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό!

Η εβδομάδα που ήδη διανύουμε θεωρείται και είναι (και τηλεοπτικά) «φτιαγμένη» γύρω από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό! Αρχικά αύριο (4/12) η εντός έδρας αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με την Άρσεναλ, την Πέμπτη ο εκτός έδρας αγώνας των «πράσινων» με την Τότεναμ και ...μετά η Ευρωλίγκα μπάσκετ.

Η εβδομάδα που ήδη διανύουμε θεωρείται και είναι (και τηλεοπτικά) «φτιαγμένη» γύρω από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό! Αρχικά αύριο (4/12) η εντός έδρας αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με την Άρσεναλ, την Πέμπτη ο εκτός έδρας αγώνας των «πράσινων» με την Τότεναμ και ...μετά η Ευρωλίγκα μπάσκετ.

Πέμπτη και Παρασκευή, το «αιώνιο» ενδιαφέρον ...ενισχύεται με την Ευρωλίγκα μπάσκετ και πιο συγκεκριμένα τις αναμετρήσεις των Πειραιωτών κόντρα στην Τσεντέβιτσα και του Παναθηναϊκού με την Φενέρμπαχτσέ.

Και αν στην Ευρωλίγκα, τα αποτελέσματα των αγώνων των δύο ελληνικών ομάδων δεν είναι κομβικής (τηλεοπτικής) σημασίας, καθώς οι δύο συνεχίζουν στην διοργάνωση, με ΕΡΤ, Nova να έχουν εξασφαλισμένο (ελληνικό) ενδιαφέρον για το άμεσο μέλλον, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο με το Ολυμπιακός-Άρσεναλ και το Τόττεναμ-Παναθηναϊκός.

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στους «32» του Europa League, δηλαδή ..παει στην «αγκαλιά» του ΑΝΤ1, αλλά η Nova, όπως έχουμε εξηγήσει απ' αυτή την στήλη, περιμένει μπας και ο Παναθηναϊκός πάρει αποτέλεσμα στην Αγγλία, περάσει στη νοκ-άουτ φάση και έτσι το συνδρομητικό αποκτήσει μετάδοση αγώνα ελληνικής ομάδας (τουλάχιστον στους «32»).

Και ο Ολυμπιακός, όμως, ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την αυριανή κόντρα του με την Άρσεναλ, καθώς θέλει το αποτέλεσμα που θα τον ...ακολουθήσει στην κλήρωση του Europa League!

Ως εκ τούτου, εμμέσως, μεγάλο ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα των «ερυθρόλευκων» έχουν στον ΑΝΤ1 που θέλουν ελληνική παρουσία στην διοργάνωση μέχρι όσο πάει, αλλά και η Nova (με την προοπτική και της συμμετοχής του Παναθηναϊκού στους «32» του Europa League).

Γινεται αντιληπτό, λοιπόν, ότι ο τίτλος για «τηλεοπτική προσήλωση» σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό μόνο τυχαίος δεν είναι...


Ολυμπιακός-Άρσεναλ και Nova!
Πρόκληση αποτελεί για τον Ολυμπιακό, ο τελευταίος αγώνας για την φάση των ομίλων, του Champions League, απέναντι στην Άρσεναλ.

Οι «ερυθρόλευκοι», χωρίς άγχος για την συνέχεια της ευρωπαϊκής τους παρουσίας, καθώς θα συνεχίσουν στους «32» του Europa League, θέλουν την νίκη απέναντι στους «κανονιέρηδες» του Αρσέν Βενγκέρ, προκειμένου να αποχαιρετήσουν με μια σπουδαία νίκη την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και παράλληλα να εξασφαλίσουν καλύτερη κλήρωση στην δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση

Ο ποδοσφαιρικός μαραθώνιος, για τον οποίο θα δουλέψουν πάνω από 100 άτομα από το ανθρώπινο δυναμικό της Nova και με την χρήση πολλών καμερών High Definition, αρχίζει στις 20.00 με το Pre Game Show (ΝS 2 HD/ NS 2) από το ειδικά διαμορφωμένο studio στο «Γ. Καραϊσκάκης».

O Δημήτρης Παπανικολάου υποδέχεται τον παλιό άσο του Ολυμπιακού και νυν προπονητή του Πανηλειακού, Στέλιο Γιαννακόπουλο αλλά και τον γνωστό ηθοποιό Κώστα Σόμμερ. Οι ρεπόρτερ της Nova, Νίκος Γαβαλάς, Γιαννίκος Δούσκας, Βασίλης Κωνσταντόπουλος, Διονύσης Στρούμπος, Γιώργος Αργυρόγλου θα μεταφέρουν τον παλμό από τον αγωνιστικό χώρο, τις αφίξεις των ομάδων, τις συνθέσεις και τα τελευταία νέα από τα δύο στρατόπεδα.

Στις 21.45 (NS 2 HD/ NS 2), ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος θα μεταδώσει το μεγάλο παιχνίδι.

Στο NS 4 από τις 21.35, η Λίλα Κουντουριώτη θα μας ξεναγεί «Λεπτό προς Λεπτό» στα γήπεδα της Ευρώπης όπου θα υπάρχει δράση, μέχρι τη λήξη των αγώνων.

Αμέσως μετά τη λήξη, ο Γιώργος Λιώρης στην εκπομπή «Champions Live» θα παρουσιάσει το τρίτο ημίχρονο του αγώνα, με ζωντανές συνδέσεις από το γήπεδο και 3D ανάλυση των φάσεων από τον Αντώνη Καρπετόπουλο (NS 2/ NS 2 HD).
Το Champions League «παίζει» παράλληλα στα κορυφαία γήπεδα της Ευρώπης και η Nova θα μεταδώσει την Τρίτη 4/12 και την Τετάρτη 5/12 τους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων:

Την Τρίτη 4/12 οι μεταδόσεις της Nova έχουν ως εξής:
• 21.45 Ρεάλ Μαδρίτης – Άγιαξ από το NS 1/NS 1 HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου
• 21.45 Ντόρτμουντ – Μάντσεστερ Σίτι από το NS 3 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη
• 21.45 Παρί Σεν Ζερμέν – Πόρτο από το NS 7 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη
• 23.45 Μίλαν – Ζενίτ από το NS 3 σε περιγραφή του Γιώργου Βασιλείου (REC)
• 23.45 Μονπελιέ – Σάλκε από το NS 4 σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου (REC)
• 23.45 Μάλαγα – Άντερλεχτ από το ΝS 7 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη (REC)
• 01.45 Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Ντιναμό Κιέβου από το NS1 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου (REC)

Την Τετάρτη 5/12 οι μεταδόσεις της Nova έχουν ως εξής:
• 21.45 Σέλτικ– Σπαρτάκ Μόσχας από το NS 1/NS 1 HD σε περιγραφή του Δημήτρη Τσακίρη
• 21.45 Σαχτάρ – Γιουβέντους από το NS 2 / NS 2 HD σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου
• 21.45 Μάντσεστερ Γ. –Κλουζαπό το NS 3 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη
• 21.45 Τσέλσι – Νόνρτζελαντ από το NS 7 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη
• 23.45 Λίλ – Βαλένθια από το NS 2 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη (REC)
• 23.45 Μπράγκα –Γαλατασαράι από το NS 3 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα (REC)
• 23.45 Μπάγερν – Μπάτε Μπορίσοφ από το NS 4 σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου (REC)
• 7/12 (18.30) Μπαρτσελόνα – Μπενφίκα από το NS1 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου (REC)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x