Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Ευρωλίγκα: Τo τηλεοπτικό θρίλερ με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό!

Η χθεσινή (24/1) νίκη του Ολυμπιακού και η αποψινή (25/1) ήττα του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα μπάσκετ ανεβάζουν την (τηλεοπτική) αγωνία...

Η χθεσινή (24/1) νίκη του Ολυμπιακού στο Ισραήλ επί της Μακάμπι και η αποψινή (25/1) ήττα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ απ' την Ρεάλ Μ. στην Ευρωλίγκα μπάσκετ ανεβάζουν την (τηλεοπτική) αγωνία...

Nova και ΕΡΤ που, όπως έχουμε γράψει από τούτη την γωνία θέλουν την παρουσία των «αιωνίων» στο φάιναλ-φορ (στο ιδανικό σενάριο) της διοργάνωσης βλέπουν (μαζί με τους οπαδούς των δύο ομάδων) να αλλάζουν τα συναισθήματα από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτή η αγωνία, το θρίλερ πρόκρισης στην επόμενη φάση αυξάνει, απ' την άλλη, και το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κάτι που φαίνεται απ' τις τηλεθεάσεις της ΕΤ1.

Έτσι, τη μετάδοση του Μακάμπι-Ολυμπιακού είδαν (κατά μέσο όρο) 450.000 κόσμου, με τηλεθέαση 3.9% και μερίδιο που στο τέλος ξεπέρασε το 20%.

Σε κάθε περίπτωση, το συνδρομητικό και η δημόσια τηλεόραση θα ακολουθήσουν την πορεία Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ως το τέλος και όπου καταλήξει. Σίγουρα, πάντως, το ότι οι δύο ελληνικές ομάδες εξακολουθούν να βρίσκονται μέσα «στο κόλπο» αποτελεί από μόνο του όφελος.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στο NovaΣΠΟΡ FM
Το «DRIVE & TRAVEL σε χρόνο… dt», αυτό το Σάββατο (26/1) 12:00 – 14:00, υποδέχεται στο στούντιο την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

- Είναι ο τουρισμός η «βαριά βιομηχανία» της Ελλάδας;
- Αποτελεί μοχλό ανάπτυξης για τη χώρα;
- Μπορεί να δημιουργήσει θέσεις εργασίας σε αυτό το κρίσιμο διάστημα;
- Τι χρειάζεται για να επιμηκυνθεί η τουριστική περίοδος;
- Ποια στρατηγική θα ακολουθήσει το Υπουργείο Τουρισμού για την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό;

Αυτά είναι μερικά ερωτήματα που θα τεθούν, μαζί με μηνύματα των ακροατών, σε μια εφ όλης της ύλης συζήτηση με την υπουργό Τουρισμού. Με τον Δημήτρη Μπαλή και την Ειρήνη Θεοδωρίδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x