Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Οι απεργίες «πλήττουν» τις μεταδόσεις Τσάμπιονς Λιγκ!

Η απεργιακή κινητοποίηση της ΠΟΕΣΥ την Τρίτη, αλλά και αυτή της ΠΟΣΠΕΡΤ την Τετάρτη «πλήττουν» τις μεταδόσεις των αγώνων Τσάμπιονς Λιγκ της Τρίτης και της Τετάρτης.

Η απεργιακή κινητοποίηση της ΠΟΕΣΥ την Τρίτη, αλλά και αυτή της ΠΟΣΠΕΡΤ την Τετάρτη «πλήττουν» τις μεταδόσεις των αγώνων Τσάμπιονς Λιγκ της Τρίτης και της Τετάρτης.

Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη η Nova έχει δύο μεταδόσεις (Πόρτο-Μάλαγα, Άρσεναλ-Μπάγερν Μ.) και την Τετάρτη η ΝΕΤ μία (Μίλαν-Μπαρτσελόνα). Είναι και οι αγώνες που έχουν το πρόβλημα.

Την Δευτέρα το σνδρομητικό θα ζητήσει ειδική άδεια απ' την ΠΟΕΣΥ, ώστε να υπάρχουν περιγραφές, ενώ κάτι αντίστοιχο θα γίνει και με την διοίκηση της ΕΡΤ απ' την ΠΟΣΠΕΡΤ όχι για την περιγραφή, αλλά για τη μετάδοση που δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη.

Την Δευτέρα το κρίσιμο Δ. Σ.
Αν και είχε προγραμματιστεί να γίνει σήμερα το μεσημέρι (16/2) Δ. Σ. στην ΕΣΗΕΑ, ώστε να ξεκαθαρίσει ο τρόπος που οι εργαζόμενοι στον χώρο των ΜΜΕ θα οδηγηθούν σε εκλογές, για την ανάδειξη νέου Συμβουλίου στον ΕΔΟΕΑΠ, ωστόσο δεν υπήρξε απαρτία. Η συνεδρίαση μετατέθηκε για την Δευτέρα (18/2).

Δήλωση Τρίμη για ΕΔΟΕΑΠ

Ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Δημήτρης Τρίμης προχώρησε σήμερα (16/2) ατην ακόλουθη δήλωση σχετικά με τις εξελίξεις στον ΕΔΟΕΑΠ:

«Μετά την αιφνιδιαστική παραίτηση των πέντε μελών της διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ (που εκ των πραγμάτων θέτει σε κινδύνους τον
Οργανισμό), το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ κλήθηκε να αναλάβει τη δική του μεγάλη ευθύνη.

Να αποκλείσει, δηλαδή, το οποιοδήποτε ενδεχόμενο διορισμού διοίκησης στον ΕΔΟΕΑΠ (από τους γνωστούς κύκλους που επιθυμούν την κατάργησή του), ενδεχόμενο που θα άνοιγε την πόρτα σε σαρωτικές, αρνητικές εξελίξεις στο Ταμείο μας.

Μόνος τρόπος για να αποφευχθεί το αρνητικό αυτό ενδεχόμενο, ήταν ο ορισμός εκλογών -μαζί με τις άλλες τρεις Ενώσεις (τα μέλη των οποίων ασφαλίζονται στον Οργανισμό)- με σεβασμό στις σαφείς προθεσμίες και τις διατάξεις του καταστατικού και του νόμου, ώστε να υπάρξει νέα εκλεγμένη διοίκηση στον ΕΔΟΕΑΠ. Ασφαλώς τα ζητήματα καταλογισμού των ευθυνών για τα πεπραγμένα της μέχρι χθες διοίκησης του Οργανισμού, είναι υπαρκτά και η συζήτηση αυτή ήδη πραγματοποιείται και παραμένει ανοιχτή σε ολόκληρο τον κλάδο. Χωρίς όμως, να δοθούν τα προσχήματα στη μνημονιακή κυβέρνηση να προχωρήσει στην ολοκληρωτική κατεδάφιση του ΕΔΟΕΑΠ.

Δυστυχώς, σημαντικό τμήμα του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ προτίμησε να συνεχίσει τα πολύωρα μικροπολιτικά και μικρονοϊκά παιχνίδια εξουσίας, εμποδίζοντας -σε αλλεπάλληλες συνεδριάσεις που συγκάλεσα ώστε να προλάβω τις καταστατικές προθεσμίες- να προκύψει μια καθαρή λύση.

Καλώ όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ να καταλάβουν έστω και την υστάτη ώρα τις ευθύνες τους και να επιτρέψουν στην Ενωση να πράξει το στοιχειώδες καταστατικό της καθήκον για την επιβίωση του ΕΔΟΕΑΠ».


«Στάση media» με όλα τα «καυτά» θέματα

Στην αυριανή (11-12 το μεσημέρι, 17/2) ραδιοφωνική «Στάση media» του NovaΣΠΟΡ FM θα υπάρχουν όλες οι τελευταίες εξελίξεις με τα σημαντικά (mediaκου περιεχομένου) θέματα που προέκυψαν τούτη την εβδομάδα και αναφορά σε ότι αναμένεται από Δευτέρα.

Στο στούντιο θα υπάρχει καλεσμένος, ο οποίος θα μιλήσει για την Ευρωλίγκα μπάσκετ και το All star game του ΝΒΑ (κυρίως για την τηλεοπτική προέκταση τους) και τηλεφωνικές παρεμβάσεις, για τις υποθέσεις του ΕΔΟΕΑΠ, των απεργιών της ερχόμενης εβδομάδας (θα δοθεί άδεια στα κανάλια;), αλλά ...και για τον τελικό του Dancing with the stars 3.

Και βέβαια θα ασχοληθούμε με πολλά άλλα ζητήματα, κάτι στο οποίο θα βοηθήσετε με την δική σας συμμετοχή (μηνύματα).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x