Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Ολυμπιακός-Άντερλεχτ live και «κάψα» Ευρωλίγκα!

Η τελική ευθεία του «Τοπ-16» της Ευρωλίγκα μπάσκετ και η προσπάθεια Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού να περάσουν στα πλέι-οφ και (εν τέλει) στο φάιναλ-φορ διατηρεί Nova και ΕΡΤ σε κατάσταση συναγερμού.

Η τελική ευθεία του «Τοπ-16» της Ευρωλίγκα μπάσκετ και η προσπάθεια Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού να περάσουν στα πλέι-οφ και (εν τέλει) στο φάιναλ-φορ διατηρεί Nova και ΕΡΤ σε κατάσταση συναγερμού.

Την Πέμπτη, η Nova θα μεταδώσει τον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Μπεσίκτας και την Παρασκευή η ΕΡΤ έχει το Παναθηναϊκός-Εφές Πίλσεν, αναμέτρηση που θεωρείτσι και είναι οριακή για τους «πράσινους».

Στις επόμενες αγωνιστικές, η ΕΡΤ θα μεταδώσει τις αναμετρήσεις, Ολυμπιακού-Μπαρτσελόνα, Σιένα-Ολυμπιακού και Ολυμπιακού-Κίμκι, ενώ το συνδρομητικό θα δείξει το Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Μ.

Η ώρα του Ολυμπιακός-Άντερλεχτ

Η μεγάλη στιγμή για τους Νέους του Ολυμπιακού έφτασε. Τη Πέμπτη στις 19.00 στο «Γ. Καραϊσκάκης οι «ερυθρόλευκοι» του Μπεν Στορκ θα αντιμετωπίσουν σε νοκ άουτ αγώνα την βελγική Άντερλεχτ στην φάση των «16» του Champions League Νέων, του NextGen Series και οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη προσπάθεια των παικτών του Ολυμπιακού για πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports2 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Βασίλη Κωνσταντόπουλου και του Διονύση Στρούμπου.

Η Nova στο πλαίσιο της έμπρακτης στήριξης του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου ειδικότερα, προβάλει τη διοργάνωση των Νέων η οποία αποτελεί κίνητρο για τα νέα παιδιά ώστε να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Ο Όμιλος Forthnet, στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας για την ευαίσθητη παιδική ηλικία, οργανώνει δράσεις και στηρίζει τον αθλητισμό ως υγιές πρότυπο για τους Νέους.

Προκειμένου να δώσει την ευκαιρία σε νέα παιδιά να βρεθούν στο γήπεδο, ανέλαβε την πρωτοβουλία να διανείμει εισιτήρια σε αθλητικούς συλλόγους και φορείς δίνοντας με τον τρόπο αυτό τη δυνατότητα στα παιδιά να παρακολουθήσουν ζωντανά τον αγώνα στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x